Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eladnád a jegygyűrűd?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy lenne egy nagy értékű jegygyűrűd (pl gyémánt) még abból az időből, amikor jómódban éltetek, viszont eléggé lecsúsztatok, nincs megtakarításotok, és másból nem tudtok pénzt csinálni. Pár évvel esküvő után történne ez, tehát lenne már karikagyűrűd is.
Siman. Mondjuk nekem a karikagyurum fontosabb, ugyhogy gond nelkul.
2014. szept. 23. 18:08
12/27 anonim válasza:
A férjemmel megbeszélnénk és ha ő is úgy gondolná akkor igen, a jeggyűrűinket viszont nem adnám el, mert családi ékszerekből vannak átalakíttatva.
2014. szept. 23. 18:15
13/27 anonim válasza:
Mivel a köves gyűrű NEM jegygyűrű, csak egy ékszer, eladnám. A karikagyűrűt csak végszükség esetén.
2014. szept. 23. 18:15
14/27 anonim válasza:
simán eladnám én is,amint lesz pénz, egy szebbet és jobbat behajtanék a férjemen :)
2014. szept. 23. 18:17
15/27 Oppiszerelme válasza:
Mit tudsz te a kinti életről? Pár hónapba senki nem hal bele! Kicsit tanulni kell a nyelvet meg dolgozni! De ha kell a pénz akkor meg kell tenni ezeket a lépéseket! én nem kötelezek senkit, hogy külföldre menjen dolgozni, de mindenki tudja, hogy otthon nem lehet megélni! Ez itt a gyakori kérdések és én csak adtam egy választ mivel ez erről szól!
2014. szept. 23. 18:19
16/27 anonim válasza:
Kedves gyűrűt megtartani akaró válaszolók!
Ha eléggé lecsúsznátok, olyannyira, hogy nincs más megoldás-bizonyára ilyen helyzetben van a kérdező- nem lenne mit ennetek, jönnének a felszólítások a be nem fizetett számlákról. Nem lenne kitől kölcsönkérni, mert a zaci is egy hitel magas kamatra.
Sokan akkor is a gyűrűt nézegetnétek?
Sokan nem tudnak és nem is akarnak elvonatkoztatni a saját élethelyzetüktől, elveiktől.
Még mindig nem válnátok meg tőle?
2014. szept. 23. 18:22
17/27 anonim válasza:
15 Ne húzd fel magad :) Ez itt a gyk. Az is egy lehetőség, amit te vázoltál, az eladás meg egy másik. Mindenki szabadon dönthet :)
2014. szept. 23. 18:22
18/27 anonim válasza:
Hát, lehet valaki azért adná el, hogy külföldre kijusson. Egyébként sokan itthon is megélnek úgy, mint sokan kint, sőt még jobban.
2014. szept. 23. 18:23
19/27 Oppiszerelme válasza:
Nem húztam fel magam! És elmondanám, hogy amikor édesapám elhunyt rám és a 2 nővéremre maradt a sok adósság, ami mai napig halmozódik mivel anyám nem fizet semmit! Mi ezután jöttünk ki és már csak azt kellesz kifizetnünk amit anyukánk fog ránk hagyni! Én tényleg csak leírom a gondolataimat ha megfogadják megfogadják ha nem akkor nem! Bár az, hogy mindig az én válaszomra írnak vissza az kicsit idegesítő, mert nem erre kíváncsi az aki ezt a kérdést feltette! Fizettem az adósságot ami kb 1 millió volt és mellette nagyon szépen megéltem!
2014. szept. 23. 18:31
20/27 anonim válasza:
Pont tegnap beszéltük ezt a férjemmel, hogy ha egyszer nagy baj lenne, és hirtelen sok pénzre lenne szükségünk, akkor eladnánk a jegygyűrűmet. Fehér arany gyűrű, gyémánttal a közepén. Csodaszép. De szerencsére erről szó sincs. :) Nehezen válnék meg tőle...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!