Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kinek adtok igazat ebben az eljegyzes felbontasi ugyben?
Te vagy a lány, miért írsz E/3-ban róla?
Egyébként értelmetlen az egész kérdésed, házasságot csak egy pár tud kötni, ha a pár valamelyik tagja nem akarja, fuccs. Tökmindegy, hogy Jucika a szomszédból, a zöldséges bácsi vagy az x. válaszoló innen a GYK-ról kinek ad igazat, nem lesz esküvő, ennyi.
2014. szept. 5. 19:34
22/26 A kérdező kommentje:
Dehogy en vagyok ez meg viccnek is rossz. Csak azert irtam ki mert egy par no nekiesett a pasinak hogy miert nem bocsat meg neki. Kivancsi voltam hogy itt kinek adnak igazat.
Nőként írom, mielőtt eldurran pár agy.
A nők valahogy egymásnak jobban elnéznek ilyen dolgokat sok esetben. Tudod, a nőcik tartsanak össze. Nem igazán értem, de valahogy egymás baja jobban érdekli őket. Itt az oldalon is időnként felfedezhető. hogy a nő védve van, ő nem tehet semmiről, lehet hogy megcsalta a férjét, otthagyta a gyerekét, hisztis volt, lusta volt, lopott, csalt, hazudott, de hát az tuti biztos a férfi hibája, mert egy NŐ az egy tökéletes, harmatos virágszál.
2014. szept. 5. 20:16
Teljes mértékben a pasinak adok igazat, egyszerűen undorító amit művelt a barátnője...Amúgy meg néhány válaszoló miért használta rá a -hölgy- szót? Itt egy k.urváról volt szó, nem szerepelt semmiféle hölgy.
2014. szept. 5. 22:48
Hát én a pasi pártján állok. Lehet, hogy három év sok idő, és volt idejük megismerni egymást, de azért az ilyesmit eltitkolni kicsit nagy pofátlanság, főleg, hogy esküvőre készültek. Én nem nagyon tudnék bízni ilyen emberben, hasonló hazugság után.
2014. szept. 7. 17:38
Ha nekem ilyen múltam lenne, legkésőbb akkor, amikor a pasi felteszi azt a bizonyos kérdést, hogy "Hozzám jössz feleségül?" - azt mondtam volna: "Még valamit tudnod kell rólam, és utána dönts el, fel akarod-e tenni nekem így is ezt a kérdést..." De ez tényleg a legkésőbbi időpont - eltitkolni semmiképp sem szabad ilyesmit, akármennyire is szégyelli és már nem éli azt az életet. A párkapcsolat egyik legfontosabb alappillére a bizalom, ha nem bízik meg annyira a pasiban, hogy elmondja neki, akkor veszett fejsze, ne mondjon igent. És ezek után teljesen érthető, hogy a srác kiborult és nem bízik többé a csajban... Most már késő, menjenek kétfelé...
2014. szept. 9. 17:40
Kapcsolódó kérdések: