Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen "különleges" eljegyzésről hallottatok már?
Szerintem nem kell annál különlegesebb, minthogy a szemedbe néz és felteszi a kérdést...:)
Például az nem szimpatikus, hogy alvás közben felhúzza, az olyan mintha nem tisztelne meg azzal, hogy megadjam a választ. Még akkor is, ha biztos a válaszomban.
Amiket írtál az gyerekes és már ismert. Valentin napon szokták alkalmazni a kindertojásos megoldást, meg a sütiset is.
Ezen az oldalon sok jópofa és használható ötlet van amit privátban is meg lehet oldani: [link]
Nekem kitette gyertyákból a kérdést azon a helyen, ahol először találkoztunk. Najó, egy barátja és a barátnője rakták ki, hogy ott legyen, mire arra sétálunk. A vőlegényem nem annyira a szavak embere, ha izgul, szóval annyival vezette fel a dolgot, hogy egész nap kérdezni szeretett volna valamit, velem már forgott a világ, ott volt a kérdés és mire megfordultam, már ott térdelt a világ legszebb gyűrűjével.
A vőlegényem ismer, tudja, hogy egy dolgot nem akartam csak: nyilvánosan, mindenki előtt zavarban lenni, olyan lánykérést szerettem volna, ahol csak ketten vagyunk. A barátaink is csak később jöttek oda. Nem biztos, hogy mindenkinek elég különleges, nekem az, mert az én sztorim. :)
Kedves utolsó válaszadó! Ez igenis nagyon különleges! :)
Kérdező! Az alvós és a sütis nekem nem tetszik, de a kinderes cuki! A mi lánykérésünk egyszerű volt de nekünk, nekem mégis különleges! Elmentünk pizzázni, arra a helyre, ahova 4 éve rendszeresen visszajárunk, majd elmentünk sétálni, és végül leültünk, csak úgy, egy padra, ahol mások is voltak, majd letérdelés nélkül, mivel ez nem számít, oda adta a gyűrűt! Eltervezett egy hosszú beszédet, de végül csak a nevemet mondta és azt, hogy leszek-e a felesége! A nyakába ugrottam és igent mondtam! :) Ez kicsivel több, mint 1 hónapja volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!