Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért mindig a pasi dönt az eljegyzésről?
Sokszor olvasom itt is, hogy a nőnek nem szabad felhozni a témát, mert akkor már egyből könyörgésnek tűnik. Várja meg, míg a párja megkéri. Na de én ezt nem értem, hisz akkor hol van a nő akarata. Persze tudom, hogy mondhat nemet is csak hát akkor nem hiszem, hogy az a kapcsolat hosszú távú lenne. Mért ne lehetne azt megbeszélni, hogy mikor is jegyezzen el, hiszen ez mind a kettőnk érdeke.
Vagy ha már elsőnek szóba kerül, akkor a pasik mért nem tudnak konkrét okokat mondani, hogy mért nem akarják egyenlőre.
Tehát a nő hiába akarja vagy épp nem akarja az eljegyzést neki ebbe beleszólása nincs???
Jaj az itteni kérdésekben már fél egy év után elvárják a 20 éves egyetemistától aki magát alig tartja fent de 300 ezres gyűrőt várnak tőle.
Megbeszélni meglehet de beszélgetés és követelőzés között is van különbség. A lány is megkérheti a fiú kezét akár.
Ahogy a kettes írja!
Ha valakik évek óta együtt vannak, együtt élnek, ott felmerül a téma és elmondhatják a véleményüket, hogy kb hány évesen akarnak házasodni stb. Szóval közös a döntés, csak a pasi teszi fel a kérdést!
Nem arról van szó hogy a nőnek nem lehet megemlíteni az eljegyzést, hogy egyszer szeretne. Hanem ne lovagoljon a témán állandóan. Amúgy meg soha nem a pasi dönt. A pasas csak pontot tesz az ügy végére. A nő viselkedéséből, célzásaiból levágja könnyen hogy itt az ideje egy eljegyzésnek, és akkor meg is teszi...
A másik: Ha egy pasi őszinte lenne és rögötön azt mondaná a nőnek, hogy
"drágám, én egy nagy hülyeségnek tartom az eljegyzést..és elvagyok nélküle is, nem is látom értelmét" az a nő aki eljegyzésre vágyik az 100% hogy megsértődik, és rögtön kiír egy kérdést hogy "van értelme így a kapcsolatunknak??" Na ezért nem őszinték a férfiak.. Ők úgy vannak vele, hogy nem hozza lázba az eljegyzés,. ha nincs az se baj, ha a szeretett nője annyira akar ám legyen.. de ne hisztizzen már érte mindig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!