Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ferfiak mikor, mitol valtozznak meg?
En otthon maradok, nem iszok max nyaron ha nagyon meleg van ebed utan egy pohar sort. Egy konyv vagy film jobban erdekel mint 100 buli.
A munkajaban sikeres, hetkoznap 2-3 alk. edzeni jar, jo ember, udvarias es tudom, hogy szeret. Az egyetlen dolog ami zavart es zavar az alkohol, mert nem tudja mikor eleg es kepes 2-3 uveg bort egy ejjel meginni.
Azt mondja egesz heten dolgozik es igy ereszti ki a gozt. Szerinte mig nincs gyerekunk addig nincs ezzel baj. En nem tudom zsarolni, hogy vagy en vagy a pia. Tudja jol, hogy nem szeretem ha iszik es o 1-2 hetente megis reszegen hajnalba jon haza.
Orokoltem egy pici lakast es az eskuvore szant penzbol felujitom es elkoltozok.
Ilyenkor (mikor o elmegy inni) mindig elhatarozom, de hetkoznap mikor normalis el sem tudom kepzelni, hogy nelkule eljek.
Nos azért mert valaki még a 20 évesek életét éli és szombatonként haverokkal elmegy bulizni, közben meg berúgnak azért nem alkoholista.
Nem egy ilyen embert ismertem, kizárólag társaságban ittak, otthon soha, egy üveg sört sem.
Ugy hangzik, hogyha ultimatumot adnal neki, akkor se tudna letenni a piat, es igy te mindig csak a masodik leszel. Eleg baj az, hogy csak igy tud lazitani, apukam is mindig ezt hajtogatta. En nagyon kicsi eselyt latok arra, hogy valtozik. En adnek neki egy ultimatumot, megmondanam, hogy ha kell, menjen terapiara, ahol kideriti, hogy miert csak igy tud lazitani, es utana esetleg beszelhetunk az eskuvorol.
Az egy dolog, hogy neked milyen eleted lesz mellette, de ha gyereket is akartok vallalni... gondolj bele. Es nem beszelve arrol, hogy egyedul akarsz megoregedni? Edesapam 57 evesen halt meg, nagyon szerettek egymast anyaval, de megsem szerette annyira, hogy letegye a piat, pedig neki is csak a lazitasra kellett (o nem jart el otthonrol). 16 eves koromban cuccoltam at nagymamamhoz, ahol nem kellett azt vegighallgatni, osszetori apukam a telefont, az ajtoban az uveget, vagy egyeb dolgomat valahanyszor anya felhozta, hogy miert ivott mar megint. Most edesanyam itt maradt ozvegyen, es bar az elso 3 evben nagyon kivolt, most legutobb mar azt mondta, hogy most nyugodtan azt csinalhat, amit akar, es nem hianyzik neki, hogy egy uj ferfi esetleg piasan ismet ott legyen mellette, elvezi a nyugalmat.
Addig mennek, ameddig nincs gyerek (mondjuk ha lesz, akkor meg azert a gyerekkel egyutt). Csak akkor maradnek, ha engem tenne elso helyre es elmenne terapiara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!