Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A ferfiak mikor, mitol valtozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak mikor, mitol valtozznak meg?

Figyelt kérdés
A volegenyem 32 eves hetkoznap dolgozik, de szombaton buli, haverok es pia meg jol be nem rugik. Ugy erzi meg fiatal es mig nincs gyerek nem kell valtoznia. Jovo tavasszal lenne az eskuvonk, de en felek hogy nem fog valtozni.
2014. aug. 30. 20:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

En otthon maradok, nem iszok max nyaron ha nagyon meleg van ebed utan egy pohar sort. Egy konyv vagy film jobban erdekel mint 100 buli.

A munkajaban sikeres, hetkoznap 2-3 alk. edzeni jar, jo ember, udvarias es tudom, hogy szeret. Az egyetlen dolog ami zavart es zavar az alkohol, mert nem tudja mikor eleg es kepes 2-3 uveg bort egy ejjel meginni.

Azt mondja egesz heten dolgozik es igy ereszti ki a gozt. Szerinte mig nincs gyerekunk addig nincs ezzel baj. En nem tudom zsarolni, hogy vagy en vagy a pia. Tudja jol, hogy nem szeretem ha iszik es o 1-2 hetente megis reszegen hajnalba jon haza.

Orokoltem egy pici lakast es az eskuvore szant penzbol felujitom es elkoltozok.

Ilyenkor (mikor o elmegy inni) mindig elhatarozom, de hetkoznap mikor normalis el sem tudom kepzelni, hogy nelkule eljek.

2014. aug. 30. 23:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor normális, akkor nehéz is elképzelni, de amikor piás, részeg, akkor gondolj arra, hogy te így akarod leélni az életed? Egy alkoholista mellett?
2014. aug. 30. 23:35
 13/20 anonim ***** válasza:
Eddigi leírtakkal nem értek egyet egyáltalán. Azért, mert 32 éves már otthon kellene ülnie azért , mert a az asszony nem akar elmenni semerre, neki elég ha otthon van mindig, neki az a kikapcsolódás. De mért kell ezt elvárni a pár másik tagjától? Azt várjátok el, hogy változzon meg, de ha ezt fordítva lenne, akkor ti, akarnátok változtatni, szerintem nem. Hozzá teszem én is minden pénteken eljárok a haverokkal sörözni, mert az a kikapcsolódás számomra is, illetve az egész heti stresszt így tudom levezetni. Megfogtok lincselni már én is 30 éves vagyok.
2014. aug. 31. 09:55
 14/20 anonim ***** válasza:
Itt inkább az alkoholizmussal van gond, kedves utolsó.
2014. aug. 31. 11:09
 15/20 anonim ***** válasza:
Egy alkesz sosem változik meg...
2014. aug. 31. 16:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Nos azért mert valaki még a 20 évesek életét éli és szombatonként haverokkal elmegy bulizni, közben meg berúgnak azért nem alkoholista.

Nem egy ilyen embert ismertem, kizárólag társaságban ittak, otthon soha, egy üveg sört sem.

2014. aug. 31. 16:43
 17/20 A kérdező kommentje:
Ha nincs tarsasag akikkel bulizni lehet akkor otthon marad de az alkohol adagjat megissza. Ez itt a baj, a heti 1,5-2liter bor.
2014. aug. 31. 17:48
 18/20 anonim ***** válasza:

Ugy hangzik, hogyha ultimatumot adnal neki, akkor se tudna letenni a piat, es igy te mindig csak a masodik leszel. Eleg baj az, hogy csak igy tud lazitani, apukam is mindig ezt hajtogatta. En nagyon kicsi eselyt latok arra, hogy valtozik. En adnek neki egy ultimatumot, megmondanam, hogy ha kell, menjen terapiara, ahol kideriti, hogy miert csak igy tud lazitani, es utana esetleg beszelhetunk az eskuvorol.

Az egy dolog, hogy neked milyen eleted lesz mellette, de ha gyereket is akartok vallalni... gondolj bele. Es nem beszelve arrol, hogy egyedul akarsz megoregedni? Edesapam 57 evesen halt meg, nagyon szerettek egymast anyaval, de megsem szerette annyira, hogy letegye a piat, pedig neki is csak a lazitasra kellett (o nem jart el otthonrol). 16 eves koromban cuccoltam at nagymamamhoz, ahol nem kellett azt vegighallgatni, osszetori apukam a telefont, az ajtoban az uveget, vagy egyeb dolgomat valahanyszor anya felhozta, hogy miert ivott mar megint. Most edesanyam itt maradt ozvegyen, es bar az elso 3 evben nagyon kivolt, most legutobb mar azt mondta, hogy most nyugodtan azt csinalhat, amit akar, es nem hianyzik neki, hogy egy uj ferfi esetleg piasan ismet ott legyen mellette, elvezi a nyugalmat.

Addig mennek, ameddig nincs gyerek (mondjuk ha lesz, akkor meg azert a gyerekkel egyutt). Csak akkor maradnek, ha engem tenne elso helyre es elmenne terapiara.

2014. szept. 1. 21:43
 19/20 anonim ***** válasza:
*dolgokat
2014. szept. 1. 21:45
 20/20 anonim ***** válasza:
"míg nincs gyerek, nem kell változnia..." na és mikor majd lesz gyerek? És nő a stressz, meg a felelősség miatta? Mert épp hasfájós, vagy fogzik és nem alszik és anya nyúzott ő meg szeretné kiereszteni a gőzt? Akkor mi lesz? Nagy valószínűséggel ugyanúgy elmegy a haverokkal,hogy kieressze a heti gőzt... Csak még a fejedhez is vágja, hogy a gyerek mindent megváltoztatott. Tényleg éles helyzetben akarsz erre rátesztelni? Mikor már egy plusz életet is tönkretesztek ezzel? Vagy most kell ezt megbeszélni/megpróbálni, vagy ha úgy érzed te nem tudsz ilyen apapéldát elképzelni magad mellé akkor még időben lépni...
2014. szept. 1. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!