Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A ferfiak mikor, mitol valtozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiak mikor, mitol valtozznak meg?

Figyelt kérdés
A volegenyem 32 eves hetkoznap dolgozik, de szombaton buli, haverok es pia meg jol be nem rugik. Ugy erzi meg fiatal es mig nincs gyerek nem kell valtoznia. Jovo tavasszal lenne az eskuvonk, de en felek hogy nem fog valtozni.
2014. aug. 30. 20:02
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
93%
Nem fog. Ennek tudatában határozz.
2014. aug. 30. 20:05
 2/20 anonim ***** válasza:
36%
Amig õ haverozik,addig te mit csinálsz?
2014. aug. 30. 20:05
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Akinek a heti "jóll berúgás" KELL, az soha nem fog megváltozni.

De eleve egy felnött, 32 éves ember már kialakult, megváltozni nem fog, és erre várni értelmetlen dolog.

Ha neked egy alkoholista, minden héten részeg, kocsmázó ember kell, akkor menj hozzá, de arra nem számíts, hogy ez jobb lesz, viszont garantáltan rosszabb.

Ha ennél többre vágyol, akkor keres más, normális valakit magadnak.

2014. aug. 30. 20:07
 4/20 anonim ***** válasza:
95%

Én is ismerek olyan embert aki ilyen életkorban nagyban bulizott, és amikor meglett a gyerek, akkor nagyon visszafogta magát.

De csak akkor, addig nem.

Attól függ te ezt mennyire tudod tolerálni és vállalod-e a rizikót, hogy esetleg nem változik meg, mert arra is van esély.

Én úgy gondolom, az embernek főleg, ha családalapításra készül, vagy komolyabban összeköti az életét egy másik személlyel akkor azt úgy tegye hogy már meg tud ülni a pics.j.n és nem állandóan azt képzeli, hogy még 20 éves.

Amúgy kérdezted már tőle, hogy neki erről mi a véleménye?

2014. aug. 30. 20:15
 5/20 anonim válasza:
84%
Ha van kiért megváltozni akkor megtud változni az ember! Te ismered őt.. te érzed hogy szeret-e annyira hogy megváltozzon érted.. ha nem érzed annyira erősnek a szerelmét hogy erre képes lenne akkor hagyd.. élje ő a saját kis életét
2014. aug. 30. 20:21
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Én még az életemben ilyen típusú embert megváltozni nem láttam, pedig már nyugdíjas vagyok és emberekkel foglalkoztam. És ha azt hiszed, te majd megváltóztatod, akkor tévedsz. Csak kínszenvedés lesz mellette, ha már most hanyagol.
2014. aug. 30. 20:39
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
A párom is nagy bulis volt, eljárt egy darabig amikor összejöttünk. Hát én is elmentem, aztán ő kezdett már nem eljárni, sőt már zavarta ha én mentem, aztán fél év múlva már csak úgy ment, ha mentem én is. Szóval megváltozhat, ha van kiért, de szerintem az nem te vagy nála.
2014. aug. 30. 21:00
 8/20 anonim ***** válasza:
Szerintem semmikor. Sokan a nőben csak anyukapótlékot keresnek és elfutnak a felelősség alól. Bár hogy a te párod milyen, azt nem tudni, te ismered. Most vagy későn érik, amit kétlek, mert 32 éves, vagy más a célotok az életben.
2014. aug. 30. 22:32
 9/20 anonim ***** válasza:
A férfi nem szeret változni, csak a nõnek a kötelessége szerintuk.
2014. aug. 30. 22:45
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem fog változni, vagy maximum nagyon keveset fog alkalmazkodni.
2014. aug. 30. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!