Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai vagy sem az eljegyzés?
Párom 23 éves,én februárban leszek 20.tervezzük az eljegyzést,de sokan mondják hogy korai. áprilisban leszünk együtt 3 éve.Én igent mondanék ha megkérne,mert úgy érzem letudnám élni vele az életem és nagyon szeretem. Nincs még saját lakás mert én egyetemista vagyok,párom pedig 3 éve dolgozik,fél éve lakunk együtt,mégis sokan azt mondják korai az eljegyzés. Mondván hogy nincs lakás,kocsi stb. De a mai világban kevés fiatal van aki ennyi idősen már saját lakásban él. És persze esküvő is max akkor lesz ha végzek a sulival(kb 3 év). Mindketten komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat,de fáj hogy sokak szerint elhamarkodott,korai az eljegyzés. Túl vagyunk már 1 megcsaláson és 1 komoly szakításon is(fél éve történt).
Köszönöm minden válaszolónak,hogy ír
Drága 10:35-ös. Kettőnk közül te vagy a nagyobb szőke.
Nem arről volt szó mióta lakunk együtt,hanem hogy mióta VAGYUNK együtt....
Ahogy a szíved diktálja.
De írok egy idézetet.Nem azért,hogy hassak rád,mert nem tudok,hanem azért,hogy..
"Jól vigyázz,gondold meg mit csinálsz!"
Mert ez a döntés örökre kell,hogy szóljon!
Sok szerencsét és sok boldogságot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!