Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Korai vagy sem az eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai vagy sem az eljegyzés?

Figyelt kérdés

Párom 23 éves,én februárban leszek 20.tervezzük az eljegyzést,de sokan mondják hogy korai. áprilisban leszünk együtt 3 éve.Én igent mondanék ha megkérne,mert úgy érzem letudnám élni vele az életem és nagyon szeretem. Nincs még saját lakás mert én egyetemista vagyok,párom pedig 3 éve dolgozik,fél éve lakunk együtt,mégis sokan azt mondják korai az eljegyzés. Mondván hogy nincs lakás,kocsi stb. De a mai világban kevés fiatal van aki ennyi idősen már saját lakásban él. És persze esküvő is max akkor lesz ha végzek a sulival(kb 3 év). Mindketten komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat,de fáj hogy sokak szerint elhamarkodott,korai az eljegyzés. Túl vagyunk már 1 megcsaláson és 1 komoly szakításon is(fél éve történt).

Köszönöm minden válaszolónak,hogy ír

2010. jan. 15. 00:07
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
lépésnek
2010. jan. 19. 11:20
 22/27 A kérdező kommentje:

Drága 10:35-ös. Kettőnk közül te vagy a nagyobb szőke.

Nem arről volt szó mióta lakunk együtt,hanem hogy mióta VAGYUNK együtt....

2010. jan. 20. 10:33
 23/27 anonim ***** válasza:
66%
az egy dolog baszod, hogy 3 éve vagytok együtt. de tudtok-e együtt élni? eltartani a házat, magatokat, stb. mert aztán jön az első rossz helyzet és ti összvesztek, aztán megint a statisztikát gyarapítjátok a válással...fél év az semmi. Pfff...szőke...
2010. jan. 20. 11:42
 24/27 A kérdező kommentje:
Szőkézd magadat,nem kötelező a válasz adás "drágám".
2010. jan. 20. 20:12
 25/27 anonim válasza:
nem akarok rosszat mondani...de aki egyszer megcsalta a masikat,tobb mint valoszinu hogy masodjara sem esik nehezere majd...persze vannak kivetelek is!...en soha nem turtem el azt hogy atverjenek , a hatamnal lefekudjon massal...akkor mehet amerre akar,ott mar nincs szerelem sem szeretet...viszont a hazassagos dolog,hogyha ugy erzitek hogy menni fog es igazan akarjatok akkor hajra,kortol fuggetlen,csak legyel minimum 18 ;) sok boldogsagot!:)
2010. febr. 4. 17:00
 26/27 anonim ***** válasza:
semmi esetben sem az együttjárásotok időtartama, vagy a korotok határozza meg elsősorban az eljegyzés koraiságát. Legkevésbé sem a környezet elutasítása. Megkeseredett sikertelen emberek megpróbálják elvenni tőletek irigységből az idealitásotokat. Mint láttad az itteni két boldog hozzászólóból, fél év után, és 20 évesen kötöttek ma is boldog eljegyzést, házasságot. Az egyedüli fontos dolgok az alázat, az érzelmi intelligencia azonos szintje, egymásrahangolása, a hit erőssége egymásban, a közös értékeitekben, életetek döntésének felülbirálhatatlanságában. Sok sikert Nektek, bár az egy megcsalás ilyen fiatalon szerintem nem túl jó előjel.
2010. febr. 7. 21:12
 27/27 anonim ***** válasza:

Ahogy a szíved diktálja.

De írok egy idézetet.Nem azért,hogy hassak rád,mert nem tudok,hanem azért,hogy..

"Jól vigyázz,gondold meg mit csinálsz!"

Mert ez a döntés örökre kell,hogy szóljon!

Sok szerencsét és sok boldogságot!!

2010. máj. 2. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!