Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korai vagy sem az eljegyzés?
Párom 23 éves,én februárban leszek 20.tervezzük az eljegyzést,de sokan mondják hogy korai. áprilisban leszünk együtt 3 éve.Én igent mondanék ha megkérne,mert úgy érzem letudnám élni vele az életem és nagyon szeretem. Nincs még saját lakás mert én egyetemista vagyok,párom pedig 3 éve dolgozik,fél éve lakunk együtt,mégis sokan azt mondják korai az eljegyzés. Mondván hogy nincs lakás,kocsi stb. De a mai világban kevés fiatal van aki ennyi idősen már saját lakásban él. És persze esküvő is max akkor lesz ha végzek a sulival(kb 3 év). Mindketten komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat,de fáj hogy sokak szerint elhamarkodott,korai az eljegyzés. Túl vagyunk már 1 megcsaláson és 1 komoly szakításon is(fél éve történt).
Köszönöm minden válaszolónak,hogy ír
Dehogy korai. Én 20 évesen mentem férjhez másodév után. Férjem akkor dolgozott egy éve. Őrültség ez a mai élj együtt, szexelj elkötelezettség nélkül, míg minden anyagi össze nem jön felfogás. A keresztény hozzászólóval maximálisan egyetértek.
Én inkább azon gondolkoznék el, hogy egy megcsalás és egy szakítás mit jelez a kapcsolat és a benne lévő felek gondolkozása, értékrendje felől. Ettől függ, mi lehet majd a dolog jövője.
szerintem is korai még.
nem a kocsi, vagy lakás miatt, hanem, mert csak fél éve vagytok együtt. ez semmi, őszintén szólva. ráadásul írtad, hogy megcsalásról is volt szó. akkor pláne nem olyan stabil ez a kapcsolat. ne csinálj hülyeséget, én inkább még várnék, míg elvégzed a sulit, aztán kiderül tartós volt-e a kapcsolat.
21/L
Miért adsz annyit mások véleményére? Én max a családom véleményére adtam anno vmit, a többiekére nem igazán. ebben a témában persze.
21/L
"Drága 8:33-as.3éve leszünk együtt áprilisban,de látom ezt nem olvastad"
drága, kérdező? hogy lehetsz te fősulis, ha nem még a saját írásodat is elfelejted?
idézlek, jóóóó?
"fél éve lakunk együtt"
de hogy ennyire szőke legyél, az már fáj :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!