Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Korai vagy sem az eljegyzés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korai vagy sem az eljegyzés?

Figyelt kérdés

Párom 23 éves,én februárban leszek 20.tervezzük az eljegyzést,de sokan mondják hogy korai. áprilisban leszünk együtt 3 éve.Én igent mondanék ha megkérne,mert úgy érzem letudnám élni vele az életem és nagyon szeretem. Nincs még saját lakás mert én egyetemista vagyok,párom pedig 3 éve dolgozik,fél éve lakunk együtt,mégis sokan azt mondják korai az eljegyzés. Mondván hogy nincs lakás,kocsi stb. De a mai világban kevés fiatal van aki ennyi idősen már saját lakásban él. És persze esküvő is max akkor lesz ha végzek a sulival(kb 3 év). Mindketten komolyan gondoljuk a kapcsolatunkat,de fáj hogy sokak szerint elhamarkodott,korai az eljegyzés. Túl vagyunk már 1 megcsaláson és 1 komoly szakításon is(fél éve történt).

Köszönöm minden válaszolónak,hogy ír

2010. jan. 15. 00:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy korai. Én 20 évesen mentem férjhez másodév után. Férjem akkor dolgozott egy éve. Őrültség ez a mai élj együtt, szexelj elkötelezettség nélkül, míg minden anyagi össze nem jön felfogás. A keresztény hozzászólóval maximálisan egyetértek.

Én inkább azon gondolkoznék el, hogy egy megcsalás és egy szakítás mit jelez a kapcsolat és a benne lévő felek gondolkozása, értékrendje felől. Ettől függ, mi lehet majd a dolog jövője.

2010. jan. 18. 00:30
 12/27 anonim ***** válasza:
33%

szerintem is korai még.

nem a kocsi, vagy lakás miatt, hanem, mert csak fél éve vagytok együtt. ez semmi, őszintén szólva. ráadásul írtad, hogy megcsalásról is volt szó. akkor pláne nem olyan stabil ez a kapcsolat. ne csinálj hülyeséget, én inkább még várnék, míg elvégzed a sulit, aztán kiderül tartós volt-e a kapcsolat.

21/L

2010. jan. 18. 08:33
 13/27 anonim ***** válasza:
65%
Szia,gratulálok,hogy ilyen fiatalon ilyen tiszták az érzéseitek,főleg a mai világban!Becsüljétek meg egymást és ha ennyit jelent az eljegyzés,akkor bátran vágjatok bele.Mindenkinek mások az érzései,ne törődjetek azzal,hogy mások mit mondanak!Két nemes lélek találkozása a ti kapcsolatotok,sok boldogságot kívánok Nektek!
2010. jan. 18. 08:34
 14/27 A kérdező kommentje:
Drága 8:33-as.3éve leszünk együtt áprilisban,de látom ezt nem olvastad
2010. jan. 18. 10:19
 15/27 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, mindenből tudtam valami hasznosat kiszedni:)
2010. jan. 18. 10:20
 16/27 anonim ***** válasza:
76%
Én a megcsaláson és a komoly szakításon gondolkodnék el picit. Nem jelentenek jót. Mondjuk az eljegyzés nem kötelez semmire, és ha úgyis 3 év múlva lenne az esküvő, addig még sok minden kiderülhet.
2010. jan. 18. 14:14
 17/27 anonim ***** válasza:
51%

Miért adsz annyit mások véleményére? Én max a családom véleményére adtam anno vmit, a többiekére nem igazán. ebben a témában persze.

21/L

2010. jan. 18. 20:51
 18/27 anonim ***** válasza:
76%
Egy megcsalás egy komoly szakítás? Mindössze 3 év után? A házasság egy életre szól, ezt ne felejtsd el. :) Ráadásul fél éve laktok együtt. Ha akarjátok, húzzatok gyűrűt, de szerencsére van még van 3 évetek, hogy átgondoljátok ezt az egészet. Hidd el, rosszabb egy válás huszonévesen, mint esetleg kicsit "későn", de éretten és biztos ézelmi háttérrel férjhezmenni...
2010. jan. 19. 10:32
 19/27 anonim ***** válasza:
51%

"Drága 8:33-as.3éve leszünk együtt áprilisban,de látom ezt nem olvastad"

drága, kérdező? hogy lehetsz te fősulis, ha nem még a saját írásodat is elfelejted?

idézlek, jóóóó?

"fél éve lakunk együtt"

de hogy ennyire szőke legyél, az már fáj :P

2010. jan. 19. 10:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy értelmeztem, hogy 3 éve járnak és ebből fél éve laknak együtt. Amit gondolom komolyabb lépsének tekintenek, és ezt követné az eljegyzés.
2010. jan. 19. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!