Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Fiatalok vagyunk még hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatalok vagyunk még hozzá?

Figyelt kérdés

A barátom és én 2 éve vagyunk együtt, én 22 vagyok, Ő pedig 23. Egyetemre járunk, még egy évünk van hátra, fél éve a suli miatt úgymond együtt élünk, de hétvégére hazamegyünk a családhoz.

A problémám az, hogy az albérletet mi fizetjük saját magunk keresetéből diákmunkából, de a szüleink nagyban besegítenek nekünk. Jövő évtől rendesen össze is költözünk, munkát keresünk, vannak terveink.

A problémám az, hogy a barátom sokszor emlegeti az eljegyzést, szerintem hamarosan sor kerül rá. Az én szüleim ellenzik, míg a barátom családja támogatja. Mindkét oldalról hallok ugye így pozitív és negatív dolgokat erről, de már nem tudom mi lenne a jó... Örüljek Neki és a barátom felé mutassam, hogy kell ez nekem vagy inkább azt mutassam neki, hogy várjunk ezzel? Én örülnék neki, nagyon szeretem a barátomat és nagyon jól elvagyunk, de ugyanakkor picit tudatos is szeretnék lenni. Csak félek a jövőtől, félek, hogy elsietjük, utána meg baj lesz...

Mit csináljak?

2014. aug. 18. 21:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
90%

Mi fél évet éltünk együtt esküvő előtt a férjemmel, és 1 év volt az együtt járás az együtt élés előtt. Szóval másfél év után házasodtunk. És nem voltunk sokkal idősebbek ( én 25, a férjem 22.) Nem voltak kétségeink, még a lánykéréskor sem.

De! Neked egyértelműen kétségeid vannak, és még állandó munkátok sincs...Tehát a házasságra várni kell.

Viszont lánykérés simán mehet. Nálunk ez 1 hónap után volt, tehát 17 hónap volt a jegyesség időszaka.

NINCS RÁ SZABÁLY, hogy x idő után ÖSSZE KELL házasodni!!! Hülyeség.... Addig vagytok jegyesek amíg ti úgy határoztok.

Azt nézve hogy félsz, kétségeid vannak, én várnék az eljegyzéssel, bár szerintem csak túlparázod a dolgot. Elvégre az eljegyzés nem házasság. Gyűrűt lehet kapni olcsóbban is. A mi eljegyzésünknél a gyűrűk 10 ezer forint alatt megvoltak és nem bizsu. Mi a lánykérést vettük eljegyzésnek, és a férjem is kapott gyűrűt.

A karikagyűrűk már jóval drágábbak, de azzal ráértek. (Ha vannak arany ékszereitek, csináltathattok is. Úgy jön ki a legjobban.

Ha viszont ennyire befolyásol a szüleid ellenérzése akkor még nem vagy érett, sem a lánykérésre, sem a házasságra.

2014. aug. 19. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!