Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynatok ebben az esetben a parotokat?
Nem olvastam végig mindent...
Ha az én vőlegényemről derülnének ki dolgok, engem sem érdekelne. Kiélte magát, megtapasztalta amit meg akart, aztán továbbfejlődött. Az emberek nagyrésze kiéli magát tini-egyetemista korában. Én az ivós sztorikról hallottam, és mondtam is, hogy szerintem ez nem menő, hanem undorító. De az régen volt, és kinőtte, nem vágyik már rá. Ettől nem szeretem kevésbé, főleg, hogy mióta ismerem, nem csinált ilyeneket, nem kell aggódnom, bizonyított.
A párod is kipróbált dolgokat, aztán rájött, hogy az nem érték, lenyugodott és téged választott. Ez érték. Valószínűleg szégyellte előtted a múltját. De ha most nem csinál semmi erreutalót, ne hagyd el. El fog múlni a rosszérzésed hamarosan.
Nincs igazad, kérdező. 5 oldal hozzászólásból ketten értenek veled egyet. Ez elég rossz arány.
Szerintem sincs semmi közöd ahhoz, amit előtted csinált. Ezt már sokan elmagyarázták. Ez olyan kb, mint ha azért haragudnál arra a szerencsétlenre, mert nem mondta el, hogy hányszor pisilt be, míg szobatiszta lett. Már szobatiszta, és nincsenek balesetek, de felteszem, nem beszélte meg ezt veled. Hazudik ebben is?
te ugye űgy idnittotál mikor megismerkedtetek:
szia XY vagyok:
jártam X pasival
dugtam X db-bal
leszoptam X-t
csókoltam X-t
kinyalt X-t
pettingeltem X db-bal
...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!