Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynatok ebben az esetben a parotokat?
Pontosan azért nem mondta el, mert jól ismer és valószínűleg a tetejébe még szeret is és félt, hogy elveszít Téged.
Most, hogy 3 éve együtt vagytok, el akarod hagyni a múltja miatt, ha fél évvel a megismerkedésetek után elmondja, akkor simán otthagyod.
Ha nem tudod feldolgozni a párod múltját és úgy érzed, hogy mindig a fejéhez fogod vágni, jobb ha szakítotok.
Bár nem tudom, mi a garancia arra, hogy a következő jelölt feltérképezi előtted a teljes múltját.
"csak az a múltad, amire velem együtt emlékszel.". (Ákos)
Na azert abba ne legyunk olyan biztosak, ha egyszer kiprobalja vki a vad dolgokat, akkor nem vagyik ra tobbet.
Nem hagynam el, kerdezo.
Én soha senkiért és semmilyen körülmények között.
Üdv:. Szabó Erika.
Én elég féltékeny típus vagyok, de tudomásul vettem, hogy 29 éves (volt amikor megismertem), 17 éves kora óta voltak barátnői, a múltjával együtt kell elfogadnom.
És igen, volt biszex lánnyal, hivatásossal, egyéjszakás kalandban stb., de minden elmesélt, és tudtam, hogy mivel már túl van ezeken, jobban értékel egy stabil, kölcsönös megbecsülésen alapuló kapcsolatot.
Most várjuk a második babánkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!