Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyezném a barátnőmet, van is egy két ötletem, de nem tudom melyik lenne az igazi. Az első évfordulónkra tervezem. Szerintetek melyik verzió lenne jobb? Az alábbiakon gondolkodtam:
1. Az évfordulónkon mindenképpen elviszem az étterembe, ahol először randiztunk. Az első ötletem, hogy a tányérba, amiben felszolgálnak neki, beleíratom, hogy "Örökké veled akarok élni! Leszel a feleségem?" Majd a megfelelő időpontban előveszem a gyűrűt.
2. Ugyanitt ajándékba kap tőlem egy fotóalbumot az elmúlt egy év legjobb közös fotóival, az utolsó helyet kihagyva és beleírva, hogy: "Ezek után leszel a feleségem?"
Gyűrű:
Én nem hordok ékszert, így köves gyűrűben gondolkodom neki, de mivel tudnám én is láttatni, hogy jegyben járunk. Van ötletetek erre? Gondoltam még közös tetoválásra, de abban is tanácstalan lennék, hogy milyet érdemes!
Az első évfordulós eljegyzéssel nincs gond, nekünk ennél sokkal hamarabb volt anno a férjemmel...
De a sablonos lánykérési ötletek azok szörnyűek. Persze te ismered a barátnődet, hogy minek örülne, de nálunk annak idején a lánykérés kettesben történt, és én ennek örültem a leginkább. (utálom a nyilvános, éttermes és hasonló lánykéréseket). Viszont a letérdelést ne felejtsd el:)
Ha egyáltalán nem hordasz ékszert akkor nincs ötletem...mert amúgy gyűrűt lehet hordani nyakláncon is....a tetoválás rossz ötlet és fájdalmas....na meg örökké ottmarad.
Amúgy nálunk is volt eljegyzés után a férjemnek gyűrűje. Egy egyszerű acélgyűrű volt:)
Tetkos ötlet nem tetszik azon kivul jòk nagyon ere
deti tervek :))
Köszönöm a válaszokat!
Közben (némiképp hallgatva egy-két tanácsra) kitaláltam még valamit. Vacsora után haza, itthon a lakás előkészítve (gyertyák, rózsák, óriási felirat)és megkérem a kezét.
Ez milyen?
szia! :)
Hát eléggé visszaköszön az ötletem, úgyhogy én elfogult vagyok és nekem így jobban tetszik :D
Viszont még annyi, hogy a gyertyával óvatosan :) Illetve arra nincs ötletem, hogy mikor gyújtod meg? vagy égne? ebben nem vagyok túl kreatív :D
de akárhogy, akárhol is lesz, mindenképp írd le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!