Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyezném a barátnőmet, van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PörgőSzabi kérdése:

Eljegyezném a barátnőmet, van is egy két ötletem, de nem tudom melyik lenne az igazi. Az első évfordulónkra tervezem. Szerintetek melyik verzió lenne jobb? Az alábbiakon gondolkodtam:

Figyelt kérdés

1. Az évfordulónkon mindenképpen elviszem az étterembe, ahol először randiztunk. Az első ötletem, hogy a tányérba, amiben felszolgálnak neki, beleíratom, hogy "Örökké veled akarok élni! Leszel a feleségem?" Majd a megfelelő időpontban előveszem a gyűrűt.

2. Ugyanitt ajándékba kap tőlem egy fotóalbumot az elmúlt egy év legjobb közös fotóival, az utolsó helyet kihagyva és beleírva, hogy: "Ezek után leszel a feleségem?"

Gyűrű:

Én nem hordok ékszert, így köves gyűrűben gondolkodom neki, de mivel tudnám én is láttatni, hogy jegyben járunk. Van ötletetek erre? Gondoltam még közös tetoválásra, de abban is tanácstalan lennék, hogy milyet érdemes!

2014. júl. 26. 08:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
60%

A köves gyűrű ok. De attól még el fog jönni az az idő, amikor mindkettőtöknek illene gyűrűt hordani. Ha valóban szereted a lányt, nem olyan nagy nyűg az a gyűrű. Szerintem.

Tetkó macera. Múl(hat)ó érzelmet nem tetoválunk magunkra.

Az éttermes lánykérés megint lutri, bár meg lehet kérni úgy is egy étteremben a lány kezét, hogy nem annyira feltűnő.

A fotóalbum szerintem jobb ötlet.

1 év? Hány évesek vagytok?

2014. júl. 26. 11:48
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát lehet, hogy picit korai az eljegyzés, de talán nem is az egy év miatt, hanem mert nem írod, hogy együtt éltek-e még. Szerintem így még várj vele.

De ha mindenképp emellett döntesz, akkor én egyiket sem választanám. Engem a hideg kirázna tőle.

Az étterem jó választás évfordulóra, de snassz ott megkérni egy lány kezét, sokan nem szeretik, aki meg igen, az lehet, hogy számít is rá. Így már nem annyira meglepetés. Oda a varázs.

Akkor már inkább étterem, menjetek sétálni valahova, és akkor kérd meg a kezét, szerintem az már inkább :)

2014. júl. 26. 17:35
 13/27 anonim ***** válasza:

Szerintem a fotóalbumos ötlet a legelfogadhatóbb verzió.Legalábbis számomra,mert én nem szeretem a nagy felhajtást.

A tetoválást én sem preferálom túlzottan.Az egyszerű,hagyomás karikagyűrű pártján vagyok,a köves szerintem hétköznapian hat.Valamint ha én hordom,akkor a másik felé az a minimális elvárásom,hogy ő is tegye ugyanezt.Ennél jobb gesztus nem létezik annak kimutatására,hogy jegyben jársz.

2014. júl. 26. 18:10
 14/27 anonim ***** válasza:

Mar nem azert, de senkinek nem tunt fel, hogy a fotoalbumos megoldast is az etterembe tervezi?

"1. Az évfordulónkon mindenképpen elviszem az étterembe, ahol először randiztunk. " "2. Ugyanitt ajándékba kap tőlem egy fotóalbumot az elmúlt egy év legjobb közös fotóival, az utolsó helyet kihagyva..."

2014. júl. 26. 18:49
 15/27 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a második változat tetszik, szerintem nagyon aranyos:)) Ha engem így kérne meg a párom, tuti igent mondanék (na jó, ha máshogy, persze akkor is:)).

Azért tetszik ez, mert nagyon hangulatos. Átlapozzátok lassan a képeket, a közösen eltöltött időre gondoltok (jaj, emlékszel? ó, és amikor... stb:)) és a végén meg ott van az élethosszig tartó folytatás lehetősége:)

(Igen, igen, tudom, néha kicsit túl romantikus vagyok:))

2014. júl. 26. 19:24
 16/27 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Többen írtátok, hogy egy év után korai.

Nos mindketten elváltunk, 40 körüli pár vagyunk, úgyhogy nem vagyunk már gyerekek. Ráadásul a harmadik nap után összeköltöztünk, tehát tuti, hogy megkérem, csak a hogyan még kérdéses. A tetoválást mindketten szeretnénk, de továbbgondoltam, úgyhogy az a gyűrű utáni következő lépés lesz majd és együtt, közösen elhatározva!

Ha ezek gagyi ötletek, adna valami jobb tippet valaki?

2014. júl. 27. 03:42
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Nos, az en parom lazán, egy hétköznapi beszélgetés soran kérte meg a kezemet otthon, a kanapen ülve. Sose vágytam nagy felhajtásra, nekem ez volt az álmom. En is negyvenes vagyok amúgy. Fiatalokról el tudom képzelni hogy tetszene nekik anyilvanos lánykérés. Próbáld inkabb személyesse tenni: a fénykép album jo otlet, de en otthon adnám neki oda a helyedben.

Ha jelezni akarod, hogy eljegyeztetek egymast, akkor a Köves gyűrű átadása utan menjetek el egyutt karikagyurut vásárolni.

2014. júl. 27. 05:26
 18/27 anonim ***** válasza:

12-es vagyok. Akartam is kérdezni, hogy hány évesek vagytok, csak kimaradt, de így azért már egy kicsit más, hogy 40 körüliek vagytok, nyilván így már tudja az ember, hogy kit keres magának.

Az éttermet akkor is elcsépelt ötletnek tartom, ne haragudj meg érte. A tetoválást szerintem majd közösen csináltassátok.

Szerintem menjetek el vacsizni, moziba, színházba, bárhová, de ne ott kérd meg a kezét, hanem kettesben valahol, akár otthon. Vegyél ki szabit aznapra, meló után menjetek egyből az étterembe, szórakozni. Amíg ő melóban van, addig díszítsd fel a lakást, szirmok, miegymás, és akkor már inkább otthon. Szerintem :) sokkal meghittebb :) Bár egy picit ez is sablonos, de ennek én jobban örülnék, mintha rengeteg ember előtt kérnék meg a kezem :)

Ha te is mindenképp ki akarod mutatni, hogy jegyben jártok, akkor utána menjetek el kiválasztani a jegygyűrűket és a jobb kezeden hordd a gyűrűt te is. Vagy akkor menjetek el tetováltatni. Hirtelen most jobb ötletem nincs :)

Mindenesetre sok sikert és boldogságot! :) De kérlek írd majd le, hogy mi volt :)

2014. júl. 27. 10:43
 19/27 anonim ***** válasza:

Párom otthon rendezte be az éttermet. Nagyon kis hangulatos volt. Sokkal jobban örültem neki, mintha egy elegáns étterembe mentünk volna, mert itt kézzel fogható volt a munkája és az igyekezete.

Ha nyilvános helyen lettünk volna, akkor csak irultam-pirultam volna a helyzettől, hogy mindenki minket néz, így viszont önfeledten tudtam örülni és maximálisak "kiélvezni" a pillanatot.

Mind a két ötleted aranyos, de az album maradandó, azt évek múlva is tudjátok lapozni és visszaemlékezni a lánykérésre :)

Sok sikert és boldogságot!

2014. júl. 27. 11:06
 20/27 anonim ***** válasza:
Szerintem hülyeségnek tartom én is étteremben mert minek oda közönség max ha barátok családtag....de idegeneknek mi a f...köze van hozzá ha műsort akarsz lépj fel a ki mit tudon :)))
2014. júl. 27. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!