Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év után sem tudom biztosan, hogy ő-e az igazi. Álmomban néha elhúzódok tőle és néha negatívan is vélekedek róla mások előtt, sajnos. Amúgy vannak kölcsönös örömöt adó elfoglaltságaink és boldog pillanatok. Hogyan hallom meg a belső hangom?
Garry Chapman: A szerelem pszichológiája
szerintem ezt mind2-en olvassátok el és alkalmazzátok és legyetek boldogok :) sok sikert!
21F
ajaj... ez a kapcsolat részedről leült.
..ez még nem is lenne baj, de nagy összegbe fogadok az életet ismerve(magamból kiindulva) hogy előbb-utóbb csajozni fogsz a barátnőd mellett. és akkor annyi.
Lángoló, mindent elsöprő szerelem kell, amikor hónapokig nem vagy magadnál, nem eszel, nem iszol, csak a barátnőd érdekel. .. ez is elmúlik, de nyoma marad.
szóval nem irigyellek...(a barátnődet meg pláne)
A szeretetnyelves könyvet olvastam már, elvileg ő is, talán fel kéne frissíteni - valóban! Köszi a tanácsokat!
Nem tudom képes lennék-e szakítani vele, annyi közös élmény köt már össze, jól kijövünk egymással, és tudom, hogy elviselhetetlen fájdalmat okoznék vele neki.
Azt hiszem jó lenne visszavonulni a világ elől egy időre és gondolkodnom, csak jelen kötelezettségeimnél ezt nem tehetem meg?!
Tudod hogy elviselhetetlen fájdalmat okoznál neki a szakítással...
De szerinted az mennyivel jobb, ha kb sajnálatból vele maradsz, vagy csak mert neki fájna a szakítás? Őt is becsapod, és meg is alázod ezzel, mert te már nem szereted, csak az emlékekhez ragaszkodsz.
Minél tovább húzod, annál nehezebb lesz a szakítás.
Engedd el őt, még fiatal, 21 éves, ne várd meg, míg 31 lesz, mert akkor a nők már nehezebben találnak társat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!