Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 év után sem tudom biztosan, hogy ő-e az igazi. Álmomban néha elhúzódok tőle és néha negatívan is vélekedek róla mások előtt, sajnos. Amúgy vannak kölcsönös örömöt adó elfoglaltságaink és boldog pillanatok. Hogyan hallom meg a belső hangom?
Figyelt kérdés
Eleinte vad szerelem, most lenyugodott, többnyire békés, tiszteletbeli kapcsolat, együtt élés. Tudom, hogy nagyon jó ember a barátnőm (21), empatikus, érzelemteli, és odavan értem. Én is szeretem, csak valahogy valamit hiányolok. Azt hittem egy egyhetes távollét után jobban fog hiányozni. Nem vágyom másra, csak olyan elképzelésem volt évekkel ezelőtt, hogy majd csak érezni fogom egyszer megingadhatatlan bizonyossággal, hogy mondjuk eljött az ideje megkérni a kezét... 26/f.2014. júl. 16. 15:21
11/13 A kérdező kommentje:
Kezdeményeztem egy beszélgetést a témáról, de nem jutottam el odáig, hogy megkérdezzem, hogy ő mit gondol kettőnkről, és az én viselkedésemről, mert már előtte összeszólalkoztunk egy pitiánerségen. Ugyanakkor ő meg a közös jövőt tervezgeti. Én sem tudok/akarok szembenézni a szakítás gondolatával...
2014. júl. 17. 15:59
12/13 anonim válasza:
szerintem az érzések nem csalnak. ez nem az igazi.
13/13 anonim válasza:
ha nem érzel teljes bizonyosságot akkor nem ő az igazi,ilyen egyszerű... az ember tudja ha megtalálta.. attól h ő aranyos meg kedves stb még nem biztos h ő az igazi.. én így voltam az exemmel.. valami hiányzott de azért sodródtam meg másoktól is azt hallottam h a barátnőd milyen rendes meg mennyire szeret stb.. aztzán találkoztam egy lánnyal egymásra néztünk és bumm! hónapokig kerülgettem,aztán elkezdtünk beszélgetni,kiderült h egyformák vagyunk,h olyasmiben is partner amiben a párom nem és szép lassan rájöttem h mit hiányolok a másikban. így léptem és nem bántam meg mert a feleségem egy csoda,egy hullámhosszon vagyunk azóta is-10 éve- gyerekeink vannak,imádjuk egymást . ha a másik lánnyal maradok boldogtalanul élnék az biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!