Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy a férfi áltat csak?
Egyre gyakoribb probléma az ismerősi körömben, hogy megbeszéli a pár (25-35 évesek), hogy igen, idővel akarnak eljegyzést, esküvőt...A pasi is benne van a dologban, mi több ő hozza elő.
Aztán telnek-múlnak az értékes évek, vannak benne persze komoly beszélgetések is, hogy akkor a férfi hogy is gondolja és igen, ő is akar esküvőt, naná, de majd...nem most, majd félév múlva, majd jövőre...Lányok megnyugszanak.
Aztán rohannak az évek és rájönnek a lányok, hölgyek, hogy bizony hitegetve voltak évekig...Maradnak pártában.
Szóval honnan lehet tudni, hogy a férfi csak szájhős, vagy tényleg komolyan tervez? mert itt olvasom, hogy van, ahol már gyűrűt, meg ruhát nézetett a lánnyal,meg kérdezgette milyen esküvőt képzel el, aztán kopp maradt....
Aki már a gyereket is odaszüli a kapcsolatba, az ne csodálkozzon, ha nem veszik el. Persze van akit elvesznek a gyerek születése után is, de az már nem ugyan olyan... illetve szerencséjük van a pasival...
A környezetemben legalábbis az van, hogy sokkal kevesebb olyan házasság van, ahol gyerek még a kapcsolatba született.
pl Volt osztálytársam meg a barátnője már nincsenek együtt, pedig a gyerekük 1 éves sincs még:( Egyik távolabbi barátnőmet 2 gyerek után hagyta ott a barátja egy másikért. Ott eljegyzés volt az új lánnyal, és készülnek az esküvőre. A barátnőm meg csak pislog mint hal a szatyorban...
Innentől viszont, ha már gyerek született, tényleg a gyerek a fontos, nem a házasság. Ezért nem szültem én kapcsolatba gyereket, de még házasságban sem egyenlőre.
Szóval csak akkor maximum elhagyni a pasit, ha a kapcsolat nem működőképes, mert ugye az a gyerekeknek sem jó, ha a szülők folyton veszekednek. Nem hülyék, hamar rájönnek hogy anyu meg apu nem szeretik egymást, és jobban szenvednek.
Mert arra a nőre várt addig.
Nekem van egy ffi haverom, aki azt hangsúlyozta mindig, ő sosem volt nősülni. Már 32 volt, mindenki elhitte neki, h csak szórakozgat a nőkkel és marad agglegény. Ez így is volt (igaz, ő sosem áltatta a csajait).
Aug-ban találkoztam vele, akkor is ez volt a felfogása. Rá 2 hétre szept-ben újra összefutottam vele és izgatottan közölte, h nősülni fog. mOndom neki, ne viccelj, 2 hét alatt találtál vkit, akit elveszel, eddig meg 14 évig szórakoztál össze-vissza? Igen, felelte halálos komolyan. Erre a nőre ránéztem, és tudtam egyből, h a feleségem lesz. (talán vmi karmikus felismerés?)
Ezek után a nőre is kiváncsi voltam természetesen, h ki az, aki így megbabonáz vkit, mert eddig a gyönyörű nőinek nem sikerült.
Nos, a hölgy egy dundi, kancsal, alacsony, butuska, vihogós volt, semmi extra sem küllemben, sem belsőben. Mégis ő lett az igazi!
Az előző barátommal jóideje együtt voltunk, amikor először összeköltöztünk és tudtuk, hogy melyikünk hogyan képzeli el az életét, elteltek azok az évek, amikorra már azt gondoltuk, hogy házasok leszünk és akkor egyszercsak azzal a szöveggel, hogy "neki nem fontos a papír" végülis elmondta, hogy ő nem tudja elképzelni a dolgot és nem akar esküvőt. Nem hiszem, hogy nem tudta előbb elmondani... Az emberek miért nem játszanak tiszta lapokkal? Együtt maradtunk még elég sokáig, de nem "mélyült" volna el a dolog, ha előre tudom, hogy nem akar elvenni.
Egy barátnőm felhozta a pasijának, hogy szeretne összeházasodni, mire várjanak még. A srác mondta neki, hogy neki nem fontos a papír, de ha ő szeretné, akkor tartsanak esküvőt. 1 éven belül volt esküvőjük. Így néz ki, amikor egy pasinak "nem fontos a papír", nem úgy, hogy két kézzel kapálózik ellene. Akinek nem fontos, az nem foglalkozik vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!