Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy a férfi áltat csak?
Egyre gyakoribb probléma az ismerősi körömben, hogy megbeszéli a pár (25-35 évesek), hogy igen, idővel akarnak eljegyzést, esküvőt...A pasi is benne van a dologban, mi több ő hozza elő.
Aztán telnek-múlnak az értékes évek, vannak benne persze komoly beszélgetések is, hogy akkor a férfi hogy is gondolja és igen, ő is akar esküvőt, naná, de majd...nem most, majd félév múlva, majd jövőre...Lányok megnyugszanak.
Aztán rohannak az évek és rájönnek a lányok, hölgyek, hogy bizony hitegetve voltak évekig...Maradnak pártában.
Szóval honnan lehet tudni, hogy a férfi csak szájhős, vagy tényleg komolyan tervez? mert itt olvasom, hogy van, ahol már gyűrűt, meg ruhát nézetett a lánnyal,meg kérdezgette milyen esküvőt képzel el, aztán kopp maradt....
"Igen, közöltem mindenkivel, aki ezt feldobta. Az a durva, hogy sokszor elmondtam, hogy a házasságot egy zsákutcának, egy börtönnek tartom (ezekkel a szavakkal), és olyan választ kaptam mindig, hogy "Jaj, úgyis ráveszlek", vagy "Majd meglátod, milyen szép házaspár leszünk", stb. "
Az a nő aki ilyet mond, hogy majd rávesz, az tényleg csak el akarja vetetni magát, illetve hülye, mert azt hiszi, hogy megváltoztathat egy másik embert:)
De elárulom, hogy nem minden nő ilyen, és vannak férfiak akik szintén házasságban akarnak élni. Pl nálunk a férjem hozta fel a témát, ő kérte meg nagyon hamar a kezemet, soha el nem hagyta a számat olyan, hogy te, vegyél már el:D
Egyrészt időm sem volt rá, mert tényleg hamar történtek a dolgok, a lánykérés.
Másrészt pedig soha nem hoztam volna fel a témát magamtól. Ha letelt volna az az idő, amit én kigondoltam erre vonatkozóan, akkor megmondom neki, hogy én szeretnék házasságban élni, ő viszont nem mutat érdeklődést a témában, így aztán jobb ha elválnak útjaink, mert nem egyezik a jövőképünk.
Lesült volna a bőr a képemről, ha azt mondom vegyél már el:D (büszkeségből nem tennék ilyet soha. Azért tartásom van.)
Már írták előttem, ha egy férfi mindig azt mondja "majd", akkor csak hiteget. Ez tapasztalat.
Én nem a pénz miatt házasodnék, mert párom 118 ezret keres, hanem mert ezt szeretném, nálam ez azt jelentené, hogy tényleg szerelmes belém ez a férfi, tényleg velem akarja az életét leélni.
Nálam is mindig majd van, majd ez után, majd azután. Nem nyaggatom vele, egy évben egyszer hozom elő. Azt tudni kell, nekünk már van 3 gyerekünk. Na, ott rontottam el, hogy az első gyerek után sem hozta szóba még csak az eljegyzést sem, akkor kellett volna lelépnem a gyerekkel. Mai napig semmi jele, hogy elvenne, sőt azt kezdem érezni, hogy csak arra kellettem, hogy gyereket szüljek neki, mert a gyerekeket nagyon szereti.
Szóval, Kérdező, ha te mindig azt hallgatod, hogy majd, meg majd... és még nincs gyerek, akkor lépj le, keress mást, mert később nehezebb lesz, mikor rájössz, hogy sose fog elvenni.
Nalunk 7 ev utan volt lanykeres,jovore eskuvo.Kozel 20 voltam,parom 23 mikor osszejottunk.Mindketten hazassagpartiak vagyunk,es beszeltuk is 1-2 ev utan,hogy egymassal szeretnenk leelni az eletunket.Viszont 22 evesen eszembe nem jutott volna hazasodni.23 evesen koltoztunk ossze.25 evesen kezdtem azt erezni hogy na,mostmar tortenhetne valami.Mast 3 ev utan eljegyeznek,mig engem 5 ev utan sem.Beszelgettunk rola,mondta a parom hogy szeretne o is,de meg nem jutott ugy igazan eszebe.En is tettem fel itt kerdest 6 ev utan hogy ilyenkor mi van,csak hiteget?Jottek is a valaszok hogy igen.6 ev utan mar illene.Viszont en ismertem ot,es tudtam hogy nem csak hiteget csak tenyleg kellett meg neki ido.Most kerte meg a kezem Karacsonykor.Utolag mar tud ra valaszolni,hisz akkor mikor tanacsoltak hogy uljek le vele beszelgetni hogy mik az elkepzelesei akkor nem tudta megmagyarazni hogy akkor miert nem jutott velem kapcsolatban mef dulore.Anno mondta hogy szeret es velem kepzeli el es hazasodni is velem akar,de meg most valahogy nem "jutott eszebe".Most viszont nemregiben ebed kozben mondta hogy mar varja az eskuvonket.Akkor kerdeztem ra erre hogy miert most,tavaly azaz inkabb mar masfel eve (mert mindjart 8 eve leszunk egyutt) mi valtozott?Mondta ahigy beszeltuk 1-2 ev utan is,meg 5 ev utan is tudta hogy velem szeretne leelni az eletet,de o most jutott el erre a szintre hogy meg is lepje.Nem altatni akart,nem idot huzni,de kell ehhez egy erettsegi szint.O neki most jott el 30 evesen.
Szerintem ez korulmenyektol is fugg.Nekem is ha bnom meselne hogy a pasija azt mondta higy meg 'nem jutott eszebe' en is megmosolyognam.De mas amikor benne vagy,ismered a masik felet es erzed azt hogy ezt o hogy mondja.
Kedves előző!
Amíg nem ismered egy család életét, addig ne szólj bele, mert akkor szerintem te meg irigykedsz, hogy nekem 3 gyerekem van és az apjuk még szereti is őket. Lehet, hogy szereti, de nevelni nem tudja őket, tiltani semmit sem tud, ami meg is látszik a gyerekek viselkedésén és ami nekem okoz gondot, én próbálom kijavítani az ő hülyeségeit gyereknevelés terén. De, ebben a témában nem én vagyok a téma, hanem amire a Kérdező kíváncsi.
Nem tudom, te meddig lennél együtt egy olyan férfival, aki csak a gyerekeiddel törődik, de veled nem, meg mindent csak megígér és ez utóbbi nem csak az esküvőre vonatkozik. Amúgy igen, ha egy nő szül egy gyereket egy férfinak, akkor a férfi legalább annyival tisztelje meg, hogy elveszi feleségül.
Ha te élnéd az én életem, kíváncsi lennék, te mit csinálnál, mert igazából semmit sem tudsz a mi kapcsolatunkról. Igen, én beismerem, hogy én voltam a hülye, hogy 3 gyereket szültem ennek az embernek, mert a gyerekeket egy dolog szeretni, attól még a kapcsolat nem biztos, hogy működik.
Ha egy férfi szeret egy nőt, az valamilyen formában ki is mutatja nem? Nem feltétlen kell rögtön házasság, de csak élni egymás mellett, mert van 3 gyerek, annak nincs értelme.
3 gyerek mellett is lehetek boldog mással, a gyerekek nem nőnének fel az apjuk nélkül, hiszen van láthatás, nem tiltanám el őket tőle, sőt hétköznap is lehet velük, ha akar. Mások is csinálják így. Ennyi.
Amúgy, az, hogy a válaszom 100%-ra pontozták, az nem magyar mentalitás, mert Nyugat-Európa bármely országában sokkal fontosabb a házasság a mai napig, mint Magyarországon!
Hát, elég megkeseredett lehetsz te is, ha már több mint 1 órája a gyk-t bújod, gondolom arra várva, hogy mikor válaszolok, mikor tudsz gyorsan visszacsapni, számomra ez elég egyértelmű és vicces, valamit tényleg nagyon nem kapsz meg az élettől. Az elég nagy baj, ha a férjed úgy gondolja, nem kell érted már semmit sem tenni, ez meg is adja a választ, hogy miért kötekedsz másokkal.
Amúgy nem azt írtam, hogy a párkapcsolatom irigyled, hanem a 3 gyerkőcöt, akiket imádok. De, ezt azért írtam, mert ha te más életében turkálhatsz, akkor a tiedében is lehet, na, de mindegy. De, legalább már tudom miért vagy ilyen savanyú, egy érdektelen férj mellett én is savanyú lennék, végül is, lehet, hogy az is vagyok, de nem kezdek el csak úgy látatlanban másokat sértegetni, mint te.
Ja, mindegy mit válaszolsz, egy besavanyodott nő nem téma:)
Én egyre több olyat látok/hallok az ismertségi körömben, hogy a sok éve élettársként együtt élő párok szétmennek, és a férfi néhány hónapon belül keres magának mást, akit 1-2 éven belül el is vesz feleségül, nem úgy mint az előző exét akivel együtt volt jópár x évig, és együtt is éltek...
Szerintem az olyan férfiak akik húzzák-vonják ezt a témát, ezért terelnek. Pontosan azért mert elvannak az aktuális kapcsolatban, de érzik legbelül hogy ez nem az igazi, amíg meg nem talál rá élete nőjére addig meg jó az a h ü l y e aki mos, fő, takarít rá és ott az ágyban is ha szüksége van rá. Ezek a palik ha jön egy jobb nő, lelkifurdalás nélkül mennek a másik nőhöz...
Megjegyzem, én is most egy viharos kapcsolatban vagyok. 6 éve együtt, közös lakásban is élünk már, de mégsem kerül komolyan szóba sem az esküvő téma. Ha mégis felhozom terel, rövidre zárva odavág valami választ és ennyi. Mivel én nagyon szeretem őt, komolyan lépni egyelőre nem tudtam (pl. szakítás), de mivel tudom hogy én házasságban akarok élni, ezért szülni biztos hogy nem fogok neki házasság nélkül. Én elkésve koromat tekintve nem vagyok, neki viszont sürgetne már az idő, ezért merek "várni" rá még 1-2 évet. Nem hisztizek, és nem is szoktam célozgatni megjegyzéseket tenni rá. Tudja hogy én házasodnék, szeretném ha a férjem lenne. Részemről ahogy írtam, nem sürget a tatár, várok még, de ha a dolog nem változik, én bizony képes ezt a kapcsolatot felrúgni, hogy mással házasságban élhessek ha vele nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!