Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Honnan lehet tudni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni, hogy a férfi áltat csak?

Figyelt kérdés

Egyre gyakoribb probléma az ismerősi körömben, hogy megbeszéli a pár (25-35 évesek), hogy igen, idővel akarnak eljegyzést, esküvőt...A pasi is benne van a dologban, mi több ő hozza elő.

Aztán telnek-múlnak az értékes évek, vannak benne persze komoly beszélgetések is, hogy akkor a férfi hogy is gondolja és igen, ő is akar esküvőt, naná, de majd...nem most, majd félév múlva, majd jövőre...Lányok megnyugszanak.

Aztán rohannak az évek és rájönnek a lányok, hölgyek, hogy bizony hitegetve voltak évekig...Maradnak pártában.

Szóval honnan lehet tudni, hogy a férfi csak szájhős, vagy tényleg komolyan tervez? mert itt olvasom, hogy van, ahol már gyűrűt, meg ruhát nézetett a lánnyal,meg kérdezgette milyen esküvőt képzel el, aztán kopp maradt....

2014. júl. 16. 15:59
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
87%
Jesszus zokni, egyre inkább érzem, hogy a nick neved a valóságon alapszik, mert egy zokninak inkább van párja mint neked.
2014. júl. 16. 16:57
 22/45 anonim ***** válasza:
16%
18 Nem garancia a papír, ezt pedig neked kellene megérteni. Barátnőm 9 év együttélés után házasodott, 1 év múlva váltak el. Közeli barátaink 16 év együttélés után házasodtak, két évet bírt ki a házasság. És még sorolhatnám. Egyszerűen elintézik a papírokat és kész, elválnak, nem sokkal nagyobb macera, mint egy sima szakítás. Az nagyobb biztosíték ha normálisan bánsz a pároddal, igyekszel mindenből a legtöbbet kihozni, mert akkor azt érzi, hogy számíthat rád és akkor nagy valószínűséggel nem fog kiütni téged más nő a nyeregből. És azért azt is tegyük hozzá, hogy a mai világban már nincsenek ilyen áldozati szerepben a nők, sok esetben éppen asszonyka dobbantott másik pasi mellé a környezetemben, hiába voltak házasok.
2014. júl. 16. 16:59
 23/45 anonim ***** válasza:
11%

"De nem érted, hogy a házassághoz való hozzáállás egy kapcsolat kulcs kérdése?"

Nem, a kapcsolat kulcskérdése az, hogy szeretitek-e egymást. Nem több, nem kevesebb. A véleményem szerint a téma felhozása mérgezi a kapcsolatot, ezt írtam korábban is.

"Te egyébként minden barátnőddel közölted még az álmodozásuk előtt, hogy nem hiszel a házasság intézményében? Ha igen, akkor ez igazán dicséretes és ritka dolog."

Igen, közöltem mindenkivel, aki ezt feldobta. Az a durva, hogy sokszor elmondtam, hogy a házasságot egy zsákutcának, egy börtönnek tartom (ezekkel a szavakkal), és olyan választ kaptam mindig, hogy "Jaj, úgyis ráveszlek", vagy "Majd meglátod, milyen szép házaspár leszünk", stb. Kirázott a hideg, erre mondom azt, hogy a téma feldobása is mérgezi a kapcsolatot, egy nőre a téma feldobása után nem tudok önálló, erős, intelligens, egyszóval vonzó nőként tekinteni, csak azt a szerencsétlent látom benne, aki el akarja vetetni magát. Lehet, hogy nincs igazam, de számomra iszonyat lehangoló a dolog.

2014. júl. 16. 17:02
 24/45 anonim ***** válasza:
80%
Kedves Zokni, a te fajtádra szoktam mondogatni, hogy egy ilyennek nem is szabad házasodni :)
2014. júl. 16. 17:05
 25/45 anonim ***** válasza:
43%
Nem is fogok :)
2014. júl. 16. 17:06
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeretek valakit, akkor azt szeretném boldoggá is tenni. Az viszont csak úgy megy, ha meg tudom neki adni amire vágyik. Persze mindkét oldalról lehet azt mondani, hogyha igazán szeretsz, akkor elveszel, vagy ha igazán szeretsz, akkor jó neked házasság nélkül is. Na kinek kellene engednie a szeretet nevében?

Egyébként ami még nagyon fontos az a tisztelet. Vagyis tisztelem a páromat és tiszteletben tartom a párom elképzeléseit. Ettől persze neked még nem kell feladnod a saját elképzelésedet, de azt se várhatod el, hogy a másik tegye meg ezt ugyanezt a te kedvedért. Ezért kell még időben tisztázni a dolgokat. Neked is nyilván jobb, ha nem kell sokáig együtt maradnod egy olyan nővel aki időnként "hisztizik" az esküvőért, hanem boldogan és házasságtéma mentesen élsz inkább egy olyannal aki veled együtt az élettársi kapcsolatot részesíti előnyben.

2014. júl. 16. 17:12
 27/45 anonim ***** válasza:
85%
Zokni! Azért nálad sincs valami rendben, ha ennyire undorodsz a házasságtól. Mivel lényegében ugyanolyan börtön a házasság is, mint az együttélés. Csak annyi a különbség, hogy egy napot buliztok (esküvő), de utána minden ugyanaz.
2014. júl. 16. 17:53
 28/45 anonim ***** válasza:
85%

Saját vélemény: senkinek nem kell vele egyet érteni.

Én úgy gondolom, pl onnan lehet tudni, hogy áltat egy férfi, ha azt mondja hogy majd eljegyzés, majd esküvő....

Nem mond valamennyire konkrét időpontot sem... 1 év múlva, majd ha dolgozunk, majd ha befejeztük a sulit és lesz munka....stb. Valami konkrétum.

Én azt nem értettem soha, hogy a nők miért dőlnek be ennek? Miért 6-7 év után jut eszükbe hogy nincs férjük, csak egy pasijuk...főleg azok akik odaszülnek a barátjuknak... nem ám a férjüknek.

Ha 1-2-3 éven belül nem jutnak el az esküvőig, a pasi láthatóan halogat, azt mondja majd majd, akkor az a pasi szerintem nem veszi komolyan a párját, és csak jobbra vár. Ezért nem akar elköteleződni. Nyilván vannak akik 8-10 év után házasodnak, de ők szerintem megbeszélés alapján várnak, és nekik így jó. Aki mindig terel az többnyire nem gondolja komolyan. Vannak jelek amiket észre kéne venni.

Egyik barátnőm járt úgy, hogy 5,5 év után ért véget a kapcsolata, mert a pasija megcsalta, de könyörgöm... össze sem volt hajlandó költözni vele...nem is értettem minek volt vele ennyi ideig... annyira egyértelmű volt, hogy a pasi nem akar megállapodni... Amúgy a lány 28 éves, a szakítás óta(2 éve) nincs senkije, csak egy 1 éjszakás kalandja volt egy nős pasival, semmi több...

Most ment férjhez a legjobb barátnője, és látszik a képeken mennyire savanyú...tippem szerint irigykedik is rá. Végül is tervezgette a 150 fős lagzit, meg szaloncukor ruhát stb...amiből nem lett semmi. 30 évesen már gyereket akart... nemsokára tölti a 29-et, és még pasija sincs..

Nem szabad időt pocsékolni egy jövőtlen kapcsolatban. Én speciel ha 1 éven belül nincs lánykérés, léptem volna. Szerencsére nem volt ilyen gondom. A férjem egyenes ember, határozott, hamar tudta mit akar, és ennek megfelelően is cselekedett. 1 hónap után tudtuk hogy össze fogunk házasodni, és a nagyjából belőtt időpont is megvolt. Év, hónap...Az alapján ahogy haladtunk, mindig bebizonyosodott, hogy nem szájhősködik, erre direkt figyeltem. Amint megvolt minden lehetőség (ami alap), összeköltöztünk, és 1,5 év után, összeházasodtunk.

És igen, lehetnek boldogok az emberek házasság nélkül is, de nem az olyan párok, ahol az egyik csak beletörődik, hogy a másik nem akar házasodni csak együtt élni. A megalkuvás nem buli. És ez olyan véleménykülönbség, ahol valamelyik fél sérül, ha nem szakítanak.

2014. júl. 16. 20:41
 29/45 anonim ***** válasza:
50%
Mármint másfél év kapcsolat után. Együtt fél évet éltünk esküvő előtt.
2014. júl. 16. 20:45
 30/45 anonim ***** válasza:
79%

"miért nem elég az együttélés a nőknek? "

Mondjuk azért, mert van nő, aki nem elégszik meg a morzsákkal amiket a pasi elszór, és a kapcsolat legmagasabb pontján akarja leélni az életét, ami a házasság. Tudod, ha együtt élsz valakivel, attól még hivatalosan egyedülálló vagy, nincs senkid.

A bejegyzett változatnál nem tudom pontosan mi a helyzet, de gondolom ha valaki házasodni nem akar, akkor bejegyeztetésért sem lelkesedik, nehogy bármiféle írásos dolog összekösse a párjával.

Meg is fordíthatjuk....: miért sok a férfiaknak a házasság ha ÁLLÍTÓLAG szerelmesek vagytok a párotokba? Azért mert vársz amíg lesz jobb, könnyebb lelépni. Azt meg akár 1-2 év múlva elveszed? Na persze....

2014. júl. 16. 21:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!