Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség ilyen esetben, ha néha hordom az eljegyzési gyűrűt?
Már egy ideje szétmentünk az exvőlegényemmel,de ő fontos maradt nekem,én is neki,a gyűrű meg szép,igaz,hogy rá emlékeztet(nyilván),de ezek szép emlékek és néha-néha hordanám,ha olyanom van. Ez mennyire gáz?
23L
Én visszaadtam volna függetlenül attól, hogy mi a szokás, nem tudnék hordani egy olyan gyűrűt, amit azért kaptam, mert úgy gondoltam, hogy egy életre elkötelezem magam a másik mellett. Ha nem fogadja el, akkor sem hordanek egy ilyen gyűrűt. Ha mégis megkérdezi egy későbbi barátod, hogy honnan van, akkor hazudsz, vagy megmondod, hogy a volt vőlegényedtől van?
De te tudod, te érzed, hogy neked hogy jó.
Én nem eljegyzésre, hanem karácsonyra kaptam egy nagyon szép ezüst gyűrűt az exemtől. Nagyon szerettem, nagyon csinos volt. Mégis miután szétmentünk, és új kapcsolatom lett, soha nem húztam fel többet, mert el tudom képzelni, milyen rossz lenne a másiknak, hogy a korábbi kapcsolat emlékét viselem. Én sem örülnék az ellenkezőjének.
Most már menyasszony vagyok. A mostani gyűrűm nem a szívem csücske (páromat rábeszélte az eladó egy hozzám kevésbé illő gyűrűre), de minden nap felhúzom, mert tudom, hogy neki sokat jelent és amúgy is a tartalom a lényeg, nem az ékszer. Már kezdek a kicsikével megbarátkozni :)
"De szep gyűrűd van! Hol vetted?"
"Az exem jegyzett el vele... "
Akkor nem is magától jegyzett el?
És milyen bizalmi problémák voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!