Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség ilyen esetben, ha néha hordom az eljegyzési gyűrűt?
Figyelt kérdés
Már egy ideje szétmentünk az exvőlegényemmel,de ő fontos maradt nekem,én is neki,a gyűrű meg szép,igaz,hogy rá emlékeztet(nyilván),de ezek szép emlékek és néha-néha hordanám,ha olyanom van. Ez mennyire gáz?
23L
2014. jún. 12. 00:12
1/20 anonim válasza:
hát randikon ne hangzoztasd, hogy eljegyzéseo gyűrű, de ha neked nem gáz, akkor hordd.
2/20 anonim válasza:
Elsővel egyet értek :) egy szép ékszer. Simán hordhatod :)
3/20 anonim válasza:
hát én biztos nem hordanám. Én az ékszert nem a kinézete miatt hordom hanem mert jelentése van számomra. Mondjuk lehet azért gondolkozok így mert nem nő vagyok. De ennyi erővel menyasszonyi ruhába is járhatnál például dolgozni mert az milyen fűdeszép...
4/20 anonim válasza:
Hacsak ritkán hordod akkor az nem baj, de ha új férfit akarsz magadnak akkor jobb ha nem veszed fel.
5/20 anonim válasza:
Jegyesség felbontása a jegygyűrű visszaadásával jár....
6/20 anonim válasza:
Ha nem karikagyűrű (azt vissza szokták kérni),akkor nyugodtan hordhatod. A kutya sem fogja azt hinni, hogy menyasszony vagy.A köves gyűrű csak egy ajándék, amit bárkitől kaphattál, vagy akár te is vehetted. Az ajándékot pedig nem szokták visszakérni.
7/20 anonim válasza:
En sem ertem mit keres nalad az eljegyzési gyűrű. Akár karika, akár Köves, azt illett volna visszaadni, hiszen mar nem vagytok jegyesek....
8/20 anonim válasza:
miért kéne visszaadnia???gondolom közös kasszán voltak,és ha úgy vesszük,ugyanúgy az ő pénze is benne van bármennyire is ajándék.Kérdésre válaszolva,nem gáz ha köves és nem karika gyűrű,de én nem hordanám.
9/20 anonim válasza:
Ha már mindenki az amerikai féle gyűrűs lánykérést akarja, akkor illene a szokás többi részét is tartani. Tehát ha felbontjátok a jegyességet, akkor az visszajár.
10/20 anonim válasza:
Tényleg ennyire anyagiasak a mai menyasszonyok, hogy az eljegyzés felbontása esetén az első gondolatuk az, hogy "de a gyűrű marad"? Szánalmasak az ilyen nők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!