Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért érezhetek így?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érezhetek így?

Figyelt kérdés
Én 19L vagyok, a párom 30F. Lassan 2 éve együtt vagyunk. Elég komolyan gondoljuk, már az elején szóba került a házasság, gyerek dolog, de persze a korom miatt elvetettük egy időre. Viszont mostanában megint szóba került, hogy örökre együtt akarunk maradni, stb. De én egyik nap úgy gondolom, hogy örökre vele akarok maradni, stb, másik nap pedig, hogy (mivel ő az 1. komoly barátom) mást is ki akarok próbálni, mi lesz ha ő lesz az egyetlen barátom (pedig nagyon szeretem, mégis félek ettől).. azért vagyok ilyen bizonytalan, mert nem szeretem eléggé a párom? Vagy csak igy hormonos dolog, tini korban? Csak kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok.
2009. dec. 30. 13:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ne izéljetek már, nem idős hozzá! AMúgy meg az ő dolga, hogy kivel jön össze.

Am igen, én is voltam így, nem szakítanék ettől függetlenül. Ha nekem jelenleg jó a párkapcsolatban, nem fogom feladni. Talán sose találnék még egy ilyen embert (L)

2010. jan. 1. 22:32
 12/12 anonim válasza:
Szeriintem ha szereted ne szakits vele,mert meg fogod bánni.Az élet majd meghozza a választ minden kérdésedre.
2010. jan. 2. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!