Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érezhetek így?

Miért érezhetek így?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok magamon kiigazodni. 2.5 éve vagyunk együtt a párommal, én 20 éves vagyok, ő 26 (F). Sajnos hetente csak 1-2 alkalommal tudunk találkozni a távolság miatt, de ebből soha nem volt probléma. :)

Mostanában viszont olyan furcsa érzésem van vele kapcsolatban. Az egyik héten szeretem, imádom, megőrülök érte, alig várom hogy vele lehessek és el se tudnám képzelni nélküle az életemet, a másik héten meg szó szerint idegesít, és legszívesebben a hátam közepére se kívánnám.

Nem tudom miért érzek így, hiszen nincs szó harmadik személyről, és nincs köztünk soha semmilyen probléma... Nagyon jó vele mindig minden és nem is találhatnék nála jobb társat, már tervezzük a közös jövőt is. :)

De akkor mi lehet a baj? Nektek is szokott ilyen érzésetek lenni?

2011. jún. 26. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez a baj a "tavoli" kapcsolatokkal. Egy ido utan kihul.
2011. jún. 26. 16:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyjából ennyi idő után kezd múlni az a bizonyos kémia...
2011. jún. 26. 16:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Jah. Azt szokták mondani, hogy egy kapcsolatban kb. 3 évnél jön elő az első ilyen "nem tudom, hogy mi van bennem" szitu... Hidd el, rövid időn belül magától meg fog oldódni, csak ne agyalj rajta sokat, ne stresszelj rá a dologra.:)
2011. jún. 26. 16:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!