Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érezhetek így?
Figyelt kérdés
Én 19L vagyok, a párom 30F. Lassan 2 éve együtt vagyunk. Elég komolyan gondoljuk, már az elején szóba került a házasság, gyerek dolog, de persze a korom miatt elvetettük egy időre. Viszont mostanában megint szóba került, hogy örökre együtt akarunk maradni, stb. De én egyik nap úgy gondolom, hogy örökre vele akarok maradni, stb, másik nap pedig, hogy (mivel ő az 1. komoly barátom) mást is ki akarok próbálni, mi lesz ha ő lesz az egyetlen barátom (pedig nagyon szeretem, mégis félek ettől).. azért vagyok ilyen bizonytalan, mert nem szeretem eléggé a párom? Vagy csak igy hormonos dolog, tini korban? Csak kíváncsi vagyok, ti hogy látjátok.
milyen tini korban?te már felnőtt,független nő vagy!!!
am meg ülj le a pároddal és mindent beszélj meg vele!sztem egy kicsit bizonytalan vagy a dologban,hisz majdnem 2szer olyan idős mint te!
2009. dec. 30. 13:39
2/12 anonim válasza:
én is voltam így csak nálunk nem volt ekkora korkülönbség.. én 16/L Ő 21/F én is teljes mértékben ezt éreztem mint te én sem tudom miért de én azzal magyaráztam h megijedtem a felelősségtől.. és élni akartam még.. nálunk is az volt h örökre együtt stb.. végül én szakítottam vele ami kemény fél éves szenvedést eredményezett mert szerettem de most már jobb így h úgymond szabad vagyok.. bár én még csak 16 vagyok te meg 19 lehet te másképp látod mint én de én azt mondom ne tervezz még annyira nagyon előre.. szeressétek egymást és éljetek a mának. ne kövessétek el azt a hibát mint mi.. :)
2009. dec. 30. 13:40
3/12 anonim válasza:
Én pontosan ugyan ebben a cipőben vagyok. 18/L vagyok és Ő 18/F. lső komoly kapcsoltaom, de még komolytalan sem volt. Mi már lassan 3 évesek leszünk és bizony szóbakerült elég komolyan a közös élet, gyerekkel házzal, mindennel.
Nem tudom, mi az igazi megoldás, az enyém a várakozás: Várom hogy majd csak lesz valami, valahogy. Próbálok nem agyalni azon, hogy mi az amit kihagyhatok így. Még korai emiatt szívbajt kapnom. Lehet, hogyha mondjuk más városba mész egyetemre (vagy már egyetemista vagy?) akkor megsimersz másokat és beleszeretsz valaki másba. Vagy esetleg ő. Ki tudja, hogy együtt maradunk/maradtok-e még az esküvőig. Vagy leht, hogy szétmentk valami miatt, aztán megpróbáljátok újra.
Én így gondolkodom.
2009. dec. 30. 13:44
4/12 A kérdező kommentje:
úgy értem h tini, hogy azért mégiscsak most végzek középsuliban (nyelvi elökészitös voltam), így annyira még nem vagyok független.
2009. dec. 30. 13:45
5/12 anonim válasza:
Nem gondolod, h kicsit idős hozzád, főleg első barátként ??!! :O
2009. dec. 30. 13:53
6/12 anonim válasza:
13:44 vagyok Én is nyevli előkészítős vagyok.:D
2009. dec. 30. 14:01
7/12 A kérdező kommentje:
nem idős, mondom lassan 2 éve együtt vagyunk. Nagyon szeretem, ő is engem, figyelmes, kedves, jobbat nem is tudnék kívánni! Ezért érzem úgy, hogy Ő az igazi.
2009. dec. 30. 14:06
8/12 anonim válasza:
szia mi is igy vagyunk en 17 ő pedig 35 !!!!!!!Nagyon szeretem de en is sokszor bele gondolok ilyenekbe !!!!! De szerintem legyel vele mert szereted es majd minden jon magatol !!!!!!!!!!!!:)
2009. dec. 30. 14:20
9/12 anonim válasza:
Ha már most bizonytalan vagy ne menj hozzá
2010. jan. 1. 17:58
10/12 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy még nem élted ki magad.
Szereted őt, de elbizonytalanodsz, ha belegondolsz, hogy egész életedet vele kell leélned.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!