Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Aki kihisztizi magának az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki kihisztizi magának az eljegyzést, lánykérést, utólag meg szokta bánni?

Figyelt kérdés
Két ilyen esetet is látok ismeretségi körben, az egyik lány már menyasszony, a másik még csak nyomul a barátjának. Amikor megkérdeztem, nem lenne-e jobb, ha a srác szabad akaratából kérné meg, megsértődött rám.
2014. máj. 4. 23:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
19%

És aki átcseszi a párját, és nem veszi be gyógyszert, mert ő meghülyült és ott a baba?

Ismerős eset, majd pár év múlva kiderül apuci lelép e vagy se.

2014. máj. 5. 09:29
 12/19 anonim ***** válasza:
40%
11: ennyit az eszelős gondolkodás módról! :D Feltétlen muszáj tovább gondolni mindent, ami nincs ott. Szánalmas.
2014. máj. 5. 09:40
 13/19 anonim ***** válasza:
60%

ja bocsa a csajszi mondta meg, hogy ja kellett neki gyerek, pasi meg tiszta depis lett amikor kiderült, a csaj meg a szocpol miatt akar szülni (1 pipa, jöhet a 2.)

de te jobban tudod mikor ott sem voltál :)

2014. máj. 5. 09:48
 14/19 anonim ***** válasza:
52%
13: szerintem ne járasd magad még tovább le, mert nem értetted meg kicsit se, amit írtam. Most is csak eszelősen tovább gondoltad azt, amit én is közöltem veled az adott témában. De csak, hogy felfogd, azért mert van egy ilyen ismid, más dolgát még nem ahhoz kéne hasonlítanod. Egyébként már bocs, de a kérdezőt és amiről ő ír te akarod nagyon tudni, hogy mi is van ott valóban, ahogy írtam eszelősen tovább gondolod, és a kérdező szitujába többet tudsz be, mint amit tudsz az egészről.
2014. máj. 5. 10:05
 15/19 anonim ***** válasza:
80%
14: jaj nagyon sajnálom, el is vonulok sírni. Szép napot kötekedős!
2014. máj. 5. 10:27
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Jaaa, bocs, hogy hozzád mertem kedves előző szólni, ha neked már ez is kötekedés csak szánni tudlak! :D Pá.
2014. máj. 5. 10:35
 17/19 anonim ***** válasza:
#14, miért, te mit tudsz a kérdező szituációjáról? Mivel több a te beleképzelésed - aminek elemeit szintén saját környezetből veszed -, mint a másiké? Nem tudhatod, hogy a kérdezőben van-e hajlam arra, amit #14 felvetett, de nem is ez a gond, hanem hogy maga a kérdező sem tudja. Leég az agyam a sok észtől, ami ilyen női kérdések alatt képes összegyűlni.
2014. máj. 5. 14:39
 18/19 anonim ***** válasza:

"És aki átcseszi a párját, és nem veszi be gyógyszert, mert ő meghülyült és ott a baba? "

Ha egy pasi nem akar gyereket akkor húzzon gumit. Ja, hogy megbízott a nőjében? Egyéni szoc probléma...

Egyébként pedig amelyik pasi igent mond a kihisztizett eljegyzésre, ahelyett hogy az ilyen típusú csajt kivágná a francba, az meg is érdemli a sorsát. Nem tudom sajnálni.

2014. máj. 5. 14:51
 19/19 anonim ***** válasza:

Nem bánta meg. Van egy bnőm, szó szerint kihisztizte a lagzit, a mai napig együtt vannak a férjével (15 éve), van 2 fiúgyerekük is, nagyon boldogok.

Van olyan nőismerősöm is, aki nem kihisztizte, hanem direkt teherbe esett (régi trükk),hogy a férfi mozduljon, Őt is elvették, a mai napig együtt vannak, itt max a férfi bánja a dolgot, mert félrelép olykor, de elválni sose válna.

Szal azt látom, hogy néha az aljas, hisztis, erőszakos embereknek jobban bejön az élet.

2014. máj. 9. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!