Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai eljegyezni a paromat?
Ha nincsenek kétségeid akkor nem.
Én 21 évesen költöztem össze a férjemmel 3 hónap ismeretség után. 2 évére rá eljegyzés, utána éve esküvő és idén meg megszületik az első gyermekünk :)
25L
Bőven ráértek még, ne siessétek el. Most eljegyzed aztán 5-6 év múlva veszed csak el, akkor inkább csak nevetséges egész. Akkor kérd meg ha jövőre el is veszed.
Nagyon fiatalok vagytok, tanuljatok aztán majd ráér az esküvő pár év múlva.
"Haver, te nem vagy komplett..."
csak mert valaki elsőre megtalálja az igazit, még nem hülye, és semmi olyan amit írtál, mert el akar köteleződni. Ezt hívják érettségnek.
Az hogy éljük ki magunkat és dugjunk a fél világgal, meg ehhez hasonló szöveg marhaság...
Nekem SAJNÁLATOMRA nem úgy alakult hogy a férjem az első, de én sem keféltem 10- 20-30 pasival kiélés címén. Inkább azt sajnálom, hogy nem a férjemet ismertem meg legelőször...
Amúgy az én férjem is az első kapcsolatában van, házas és boldog....
Szánalmas és szomorú a hozzáállásod.
Utolsó én pl a kiélést soha nem értettem miért szexuálisan érti mindenki.
Egyszer fiatal használják ki szórakozásra utazásokra, hogy legyen mit mesélni majd a gyereknek, tanulásra. Aztán bőven ráérnek házasodni, gyereket nevelni 25-26 évesen is.
Mert persze lehet gyerek mellett is utazni de olyan felhőtlenül, spontán biztos, hogy nem. Másrészt gyerek mellett mindig van amire kell a pénz, nagy nyaralások helyett.
24
utazáshoz, élmények szerzéséhez mért nem szabad házasnak lenni? tiltott vagy mi?
Tudod házasság után nem kötelező azonnal gyereket csinálni. Nem is értem miért említi annyi ember egy lapon a házasságot meg a gyereket... Én is házas vagyok 2,5 éve és még nincs gyerekünk. Lehet hogy nem is lesz. Vagy ha igen még jó 2 -3 évig biztos nem. Gyerek jöhet később is.
Szóval ez nem lehet kifogás. Házasként is ugyanúgy eljárunk a barátainkkal mint régen, szerzünk közös élményeket stb...a házassággal nem zárja be magát senki a 4 fal közé....már ha normális párt választ magának. Akkor ezekkel a dolgokkal nem lehet gond.
HA szereted, jegyezd el
Vannak buktatói, de ha szereted, hajrá :)
Az én szüleim 17 évesen házasodtak, igaz, hogy egyszer 5 évig külön voltak, de most újra együtt vannak.
Én is gimnáziumban ismertem meg az első páromat, úgy éreztem ő az igazi és ő is így érzett irántam. Összeköltöztünk, én egyetemre jártam, ő elkezdett dolgozni. Kb. 2 év után olyannyira más irányba kezdtünk megváltozni, "felnőni", hogy az már nem volt összeegyeztethető. Teljesen mást gondoltunk a hétköznapokat meghatározó dolgokról (család, barátok, pénzügyek stb.), amik később konfliktusokat szültek és végül szakítottunk.
Azután ismerkedtem meg a vőlegényemmel. Ég és föld a két kapcsolat. Sokkal kiegyensúlyozottabb és boldogabb vagyok, és ezt mások is látják, mondják.
Az enyém egy rossz példa a diákkori szerelemről, de például barátnőmék tök boldogok párjával a kezdetektől fogva (ugyan abban az évben találkoztak, mint én az első párommal). Ők is változtak az évek alatt, de szerencsére ugyan abba az irányba.
mi eloszor megismerkedtunk majd 3 evig ,jartunk,majd jott az eljegyzes akkor mar a hetvegeket kozossen toltottuk.
Egy evre az eljegyzesre hazasodtunk ossze es koltoztunk kozos lakasba.
Sohan nem felejtem el az a kulonleges napot mikor az elso ejszakat toltottuk kozos lakasunkban az eskuvo utan.
ha ismered a masikat es szereted sok meglepetes nem erhet ha er akkor pedig beszelni kell rola vagy siman elfogadni a szamodra erdekes szokasokat.
A jo hazassaghoz abszolult nem kell kotelezo par evet egyutt elni.Ez egy mai dolog ami ugyanugy nem mukodik mint az azonnali osszekoltozes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!