Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek korai eljegyezni a paromat?
Figyelt kérdés
19evesek vagyunk2014. máj. 4. 18:48
11/30 anonim válasza:
Szerintem nem korai,de az eskuvo elott legalabb 1-2 evet eggyutt kellene lakni.
13/30 anonim válasza:
Nem kell feltétlen együtt lakni az esküvő előtt. Ezt csak ma hiszik a fiatalok.
Mi sem laktunk együtt, és már 30 éve vagyunk házasok, és semmi gondunk nem volt emiatt.
De eljegyzésnek valóban csak akkor van értelme, ha egy éven belül összetudtok házasodni.
14/30 anonim válasza:
Korai.3éve jártok.Még nem is éltetek.Egyikőtök sem.Nem kell a legelső kapcsolatba fejest ugrani.Olyan fiatalok vagytok.Elszúrjátok az életeteket.Ha a fiam lennél tuti le beszélnélek,még akkor is ha szeretném a kislányt.Rá értek még erre
15/30 anonim válasza:
A korotok és az, hogy mióta vagytok együtt csak 1-1 szám. Nem jelent semmit. Ha elég érettnek érzed a kapcsolatot akkor simán megkérheted.
Amúgy engem is úgy kért meg a férjem, hogy még nem éltünk akkor együtt.
16/30 anonim válasza:
Szerintem sem kitetel az egyutt lakas, ez csak "mai" divat.
Az alkalmazkodo kepessegen, es a kommunikacion mulik az egesz.
17/30 anonim válasza:
Korai. Méghozzá azért, mert mások véleményére adsz.
18/30 anonim válasza:
Kedves 14-es! Elszúrják az életüket amiért az első kapcsolatukba fejest ugranak? Szerintem nagyon sok ember elszúrta akkor az életét, a szüleim 11 éves koruk óta vannak együtt. Nem szúrtak el semmit.. :)
19/30 anonim válasza:
"Nekem o az elso lany,es neki en vagyok az elso fiu :)"
Haver, te nem vagy komplett...
20/30 anonim válasza:
O hogy all ehhez? Ha megkered, de o meg nem igy erez, az tonkre teheti a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!