Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mik lehetnek azok az okok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik lehetnek azok az okok, amelyek miatt (még) nem akar házasodni egy férfi?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha 2 éve együtt élünk, szeretjük egymást, ezt ki is mondjuk kb. minden nap, de nem csak szavakkal, hanem tettekkel, gesztusokkal is kifejezzük ugyanúgy.

Ő úgy gondolja, még nem akar házasodni. Majd igen, de nem most. A gyerek kérdés is ugyanez a kategória. Bár nálam a sorrend: 1) összeköltözés, 2) esküvő, 3) gyerek. Ezen nem igazán módosítanék.

Nem utasítja el, sőt, néha ő hozza fel, de halogatja.

Csak már az ő részéről is, meg az én részemről is érdeklődik egy ideje a család, hogy mikor gyűjthetik a pénzt a lagzira?!

2014. ápr. 11. 13:23
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy ki hány év nap után szül ha a párja nem szeretne még. Gyereket házasságot senkire nem lehet ráerőltetni mert annak jó vége nem lesz. Vannak akik fejest ugranak az életbe meg vannak akik megfontoltabbak.
2014. ápr. 11. 20:24
 32/42 anonim ***** válasza:
70%

# 29/31

Miért lenne beteges. Az ember klimaxig tud teljesen természetesen szülni.

( Baba vállalás kategóriába napokba volt 23 éves terhes nő down kóros babával, szóval a kor sem jelent semmit)

2014. ápr. 11. 20:26
 33/42 anonim ***** válasza:
48%
NEM VELED TERVEZI A JÖVŐJÉT! Sajnálom!
2014. ápr. 11. 21:47
 34/42 anonim ***** válasza:
91%

Mi most vagyunk két és fél éve együtt. Fél év után összeköltöztünk, az együttélés egy éves évfordulóján volt az esküvőnk. És akkor már terhes is voltam, TERVEZETTEN! Én akkor voltam 28, a párom 30. És érdekes, hogy nem én erőltettem. Ő kezdeményezte az összeköltözést, az esküvőt és gyereket is. Pedig előtte olyan hírek keringtek róla a városban, hogy nagy nőcsábász, örök gyerek stb. Aztán már az első randin azt mondta, hogy úgy érzi, az eddigi életének vége és velem egy új korszak jön. Pedig akkor ő még csak 30 se volt.

Szóval én azt mondom, hogy ha 2 év együttélés !!!! után nem érzi azt, hogy továbblépne, akkor ez megér egy komoly beszélgetést. Kérdezd meg, hogy mire vár, mitől fél? Háhta tud elfogadható okot mondani, de ha tereli a témát, hümmög, kertel, akkor komolyan elgondolkodnék. Az egyik imerősöm úgy járt, hogy az élettársa évekig hitegette, hogy elveszi, gyerekük lesz, de csak majd, majd, mert még ráérnek. Pedig már a kapcsolatuk elejln túl voltak mindketten harmincon is, a pasi 35 körül volt már akkor. Most ott tartanak, hogy a csaj 35-ön túl van, a pasi meg végre 5 év után kimondta, hogy valójában nem is szereti, nem is akarja elvenni, gyerekről meg ne is álmodozzon... Azért van vele, mert kényelemes az együttélés, a csaj főz, most takarít rá.

2014. ápr. 12. 12:15
 35/42 A kérdező kommentje:

Döbbenten konstatáltam, hogy mi lett itt kérdésemmel! :O

Mindenki álljon le a mocskolódással (tisztelet a kivételnek)!

Azért tettem fel a kérdést, mert a véleményetekre voltam kíváncsi, de nem erre az ordenáré sárdobálásra! Miért kell lehúzni a másikat, mert neki másként alakult (akár tervezetten, akár nem) az élete? Komolyan sosem értettem, mire jó ez!

Már megbántam, hogy kiírtam ezt a kérdést, mert látom, hogy mennyi rosszindulatú fröcsögő ember van itt, akinek minimum egy indulatkezelési tréningre lenne szüksége!

Köszönöm azon kevés értelmes egyéneknek a választ, akik képesek voltak normális hangnemben kifejezni a mondandójukat, nem vérig sértve másokat!

2014. ápr. 12. 13:53
 36/42 anonim ***** válasza:
0%

Mert vannak akik irtóznak attól a tudattól,hogy örökre hozzá legyenek láncolva vkihez.

Gondolom a kérdező egy falusi lányka,akinek már célozgatnak a 80as IQ-s rokonok,hogy mit kellene tennie-.-

pfff

2014. júl. 18. 17:24
 37/42 anonim ***** válasza:

"Azért van vele, mert kényelemes az együttélés, a csaj főz, most takarít rá."

A csaj hülye... Egyrészt azért, mert kvázi cseléd a saját kapcsolatában, amiről csak ő tehet....

Másrészt pedig nem kellett volna 5 évet várnia a pasira. Főleg ennyi idősen 1 év után simán lépnie kellett volna, és keresni másik párt, olyat akivel egyetértenek a házasság/gyerek témában. Ez is az ő hülyesége, hogy elment 5 év az életéből a semmire.

2014. júl. 18. 18:09
 38/42 anonim ***** válasza:
Mi az hogy a semmire utolsó. Szerelmes az miért semmi. Régen rossz ha csak a házasságténye miatt vannak együtt az emberek mert akkor nem csoda többet számomra miért van annyi válás.
2014. júl. 18. 18:14
 39/42 anonim ***** válasza:
Ja ennyi idősen 25 évesen aztán tényleg, már félig a sírban van.
2014. júl. 18. 18:19
 40/42 anonim ***** válasza:

25 év alatt nem is engedélyezném a házasságot:DDD

Nem tudom amúgy hová sietnek az emberek.Az élet csak egy illúzió.Túl komolyan veszik.

2014. júl. 18. 18:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!