Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mik lehetnek azok az okok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik lehetnek azok az okok, amelyek miatt (még) nem akar házasodni egy férfi?

Figyelt kérdés

Úgy értem, ha 2 éve együtt élünk, szeretjük egymást, ezt ki is mondjuk kb. minden nap, de nem csak szavakkal, hanem tettekkel, gesztusokkal is kifejezzük ugyanúgy.

Ő úgy gondolja, még nem akar házasodni. Majd igen, de nem most. A gyerek kérdés is ugyanez a kategória. Bár nálam a sorrend: 1) összeköltözés, 2) esküvő, 3) gyerek. Ezen nem igazán módosítanék.

Nem utasítja el, sőt, néha ő hozza fel, de halogatja.

Csak már az ő részéről is, meg az én részemről is érdeklődik egy ideje a család, hogy mikor gyűjthetik a pénzt a lagzira?!

2014. ápr. 11. 13:23
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
93%
Nézd ha 30 évesen két év után nem kér meg vagy nem akar gyereket akkor vagy éretlen vagy egy jobb kapcsolatra vár.
2014. ápr. 11. 13:55
 12/42 anonim ***** válasza:
39%

-fiatal ő maga és a párját is annak tartja még ekkora lépéshez.

-magában a kapcsolat is fiatal 2 év semmi.

-házasság után meg a gyerek miatt rágod majd a füllét amit ő szintén később szeretne így jobb az elején nem engedni.

2014. ápr. 11. 13:59
 13/42 anonim ***** válasza:
20%

"30 évesen, 2 év után lassacskán már illene valamit lépni....24L"

Nem, nem illene!

Tudnám, hogy miért nem vele beszéled ezt meg és miért vadidegenek találgatós válaszaira vagy kíváncsi. Ha annyira jó a kapcsolatotok, már régen el kellett volna vennie.

2014. ápr. 11. 14:01
 14/42 anonim ***** válasza:
60%
Én nem értem azokat, akik azt írják, hogy két év az rövid idő az esküvőhöz. Miért mennyit kellene együtt lenni, talán 10 évet előtte? Van ház, munka, egzisztencia, minden. Szóval ez csak duma. Két év bőven elég idő ahhoz, hogy mindkét fél eldöntse mennyire komolyak a szándékai. Én a férjemmel másfél év után házasodtam össze. Első évfordulónkon jegyesek voltunk, rá fél évre esküvő. Még nem vagyunk négy éve együtt, de két gyerekünk van. Mindketten tudtuk, hogy mit akarunk. Minek húztuk volna az időt. Ő életem párja, akkor is az lett volna, ha két vagy három év után házasodunk össze, szóval szerintem ez nem idő függvénye. Kérdező! Beszélj vele egyenesen. Mondd meg neked mik az elképzeléseid, és kérdezz rá, hogy neki mik. Mert, ha az Ő elképzeléseiben nem szerepel, se összecuccolás, sem esküvő, pláne gyerek, akkor jobb most elválni, mint később. Szerintem a dolog kulcsa az, hogy őszintén beszéltek egymással. Rákérdezel, hogy miért halogat? Mire vár? Stb.
2014. ápr. 11. 14:03
 15/42 anonim ***** válasza:
39%
Utolsó, te is aztán eszes vagy. Leszólod más hozzászólását, hogy nem illene, de azért hozzá teszed, hogy már régen el kellett volna vennie. :D Vicc...
2014. ápr. 11. 14:05
 16/42 anonim ***** válasza:
79%
Bocsi, 13-asnak szólt.
2014. ápr. 11. 14:05
 17/42 anonim ***** válasza:
29%
Kilencesnek minden szavával maximálisan egyetértek.
2014. ápr. 11. 14:08
 18/42 anonim ***** válasza:
29%

# 14/17

Attól szép a világ, hogy mindenki más. Más meg fiatalnak érzi a gyerekhez 25 éves barátnőjét meg talán magát is.

2014. ápr. 11. 14:10
 19/42 anonim ***** válasza:
23%
En csak azt nem ertem mi ez a nagy hiszti a nok reszerol az eskuvovel kapcsolatban. Es nokent mondom... miert nem lehet mindent kivarni?
2014. ápr. 11. 14:17
 20/42 anonim ***** válasza:
30%
Tudnám hogy a nők miért ragaszkodnak ahhoz az idióta házassághoz?
2014. ápr. 11. 14:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!