Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig "illik" jegyben járni?
Úgy hallottam innen-onnan ismerősöktől, hogy egy évig kellene jegyben járni, és ha lejár az egy év utána rögtön esküdni kell. Ez valóban így van? Szerintem hülyeség...
2 és fél éve vagyunk jegyesek a párommal, és a házasságkötés még odébb van.
Miért gáz az, hogy nem házasodunk azonnal az eljegyzés után?
Köszi a választ!
Az eljegyzésnek csak akkor van értelme, ha rövidesen követi az esküvő!
Anélkül csak egy felesleges formaság. Arra jó. hogy a nő elmondhassa, hogy nem szerető vagy élettárs, hanem menyasszony. A lényeg marad ugyanaz.
Mindkettőt nagyon könnyű felbontani.
"Az eljegyzésnek csak akkor van értelme, ha rövidesen követi az esküvő!
Anélkül csak egy felesleges formaság. Arra jó. hogy a nő elmondhassa, hogy nem szerető vagy élettárs, hanem menyasszony. A lényeg marad ugyanaz.
Mindkettőt nagyon könnyű felbontani."
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
akkor mégis hány éves vagy?
mi értelme volt az eljegyzésnek?
Nem kell rögtön esküdni, de az eljegyzésnek mi értelme, ha még 2,5 év után se tervezitek az esküvőt? :D
Semmi előnye nincs azon kívül, hogy villoghatsz egy gyűrűvel. Értelme meg még kevesebb.
Ettől nem lesz komolyabb a kapcsolatotok sem. De ha így hiszed akkor eléggé gáz...
Eljegyzés után szerintem az esküvő következik. Hogy 1 év vagy 2 az mindegy. Sok mindentől függ egy ilyen esemény megszervezése, főleg ha a pár nagy esküvőt akar.
Mi 5 éve járunk jegyben, na és akkor mi van? Senkinek semmi köze hozzá. Valószínűleg nem is fogunk esküdni, nem azért jegyzett el a párom, mert van értelme, hanem mert ez egy kedves gesztus, az összetartozásunk jelképe.
28n
Azert az eljegyzesnek tobbnek kellene lennie egy kedves gesztusnal.
Igy semmi ertelme mint ahogy elottem is irtak.
Egy kis hasonlat, egy ingatlant sem foglaloz le senki, ha a kozeljovoben nem vasarolja meg.
"hanem mert ez egy kedves gesztus, az összetartozásunk jelképe"
:D Ettől még ugyanúgy csak a barátnője vagy, semmi több. Összetartozásunk jelképe... Vicc:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!