Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Meddig "illik" jegyben járni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig "illik" jegyben járni?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam innen-onnan ismerősöktől, hogy egy évig kellene jegyben járni, és ha lejár az egy év utána rögtön esküdni kell. Ez valóban így van? Szerintem hülyeség...

2 és fél éve vagyunk jegyesek a párommal, és a házasságkötés még odébb van.

Miért gáz az, hogy nem házasodunk azonnal az eljegyzés után?

Köszi a választ!

2014. márc. 30. 22:16
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm 75%-os!
2014. márc. 30. 22:33
 12/43 anonim ***** válasza:
92%

Az eljegyzésnek csak akkor van értelme, ha rövidesen követi az esküvő!

Anélkül csak egy felesleges formaság. Arra jó. hogy a nő elmondhassa, hogy nem szerető vagy élettárs, hanem menyasszony. A lényeg marad ugyanaz.

Mindkettőt nagyon könnyű felbontani.

2014. márc. 30. 22:33
 13/43 anonim ***** válasza:
38%

"Az eljegyzésnek csak akkor van értelme, ha rövidesen követi az esküvő!

Anélkül csak egy felesleges formaság. Arra jó. hogy a nő elmondhassa, hogy nem szerető vagy élettárs, hanem menyasszony. A lényeg marad ugyanaz.

Mindkettőt nagyon könnyű felbontani."

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2014. márc. 30. 22:34
 14/43 anonim ***** válasza:
44%

akkor mégis hány éves vagy?

mi értelme volt az eljegyzésnek?

2014. márc. 30. 22:36
 15/43 anonim ***** válasza:
90%

Nem kell rögtön esküdni, de az eljegyzésnek mi értelme, ha még 2,5 év után se tervezitek az esküvőt? :D

Semmi előnye nincs azon kívül, hogy villoghatsz egy gyűrűvel. Értelme meg még kevesebb.

Ettől nem lesz komolyabb a kapcsolatotok sem. De ha így hiszed akkor eléggé gáz...

Eljegyzés után szerintem az esküvő következik. Hogy 1 év vagy 2 az mindegy. Sok mindentől függ egy ilyen esemény megszervezése, főleg ha a pár nagy esküvőt akar.

2014. márc. 30. 22:43
 16/43 anonim ***** válasza:
82%
2,5 ev jegyesseg valoban tul hosszu. Ha az eljegyzest nem koveti eskuvo rovidesen, akkor nem sok ertelme van.
2014. márc. 30. 23:18
 17/43 anonim ***** válasza:
39%

Mi 5 éve járunk jegyben, na és akkor mi van? Senkinek semmi köze hozzá. Valószínűleg nem is fogunk esküdni, nem azért jegyzett el a párom, mert van értelme, hanem mert ez egy kedves gesztus, az összetartozásunk jelképe.

28n

2014. márc. 30. 23:21
 18/43 anonim ***** válasza:
82%

Azert az eljegyzesnek tobbnek kellene lennie egy kedves gesztusnal.

Igy semmi ertelme mint ahogy elottem is irtak.

Egy kis hasonlat, egy ingatlant sem foglaloz le senki, ha a kozeljovoben nem vasarolja meg.

2014. márc. 30. 23:31
 19/43 anonim ***** válasza:
73%

"hanem mert ez egy kedves gesztus, az összetartozásunk jelképe"

:D Ettől még ugyanúgy csak a barátnője vagy, semmi több. Összetartozásunk jelképe... Vicc:)

2014. márc. 30. 23:44
 20/43 anonim ***** válasza:
49%
Én meg 9 éve járok jegyben és csak 3 év múlva lesz talán az esküvő, na és mi van akkor. Kit érdekel ki mit mond.
2014. márc. 31. 00:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!