Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meggondolta magát az eljegyzésről?
Már több, mint 2 éve együtt vagyunk a párommal. 3 hónappal a megismerkedésünk után össze is költöztünk (saját lakásban) Mindketten házasság pártiak vagyunk és kb. 1,5 éve voltunk együtt, amikor én már úgy éreztem készen állok, h tovább lépjünk és eljegyzés legyen. Finoman közöltem is ill. kipuhatoltam, hogy ő hogyan vélekedik erről..ekkor ezt a választ kaptam "záros határidőn belül". Az elkövetkezendő időszakban jártuk az ékszerboltokat, próbálgattunk (minden az ő indíttatásából volt, nem akartam semmit sem ráerőltetni és cikinek is éreztem volna, ha én rángatom boltról-boltra..)
Emellett eljegyzési gyűrűn kívül nézegettünk karika gyűrűket is, küldözgetett linkeket, ahol egyedileg lehet készíttetni és mindig kérdezte, h ez vagy az h tetszik nekem...
Aztán mintha elvágták volna..semmi...mégcsak tervekről sem beszélgetünk, úgy mint azelőtt..ha esküvős téma merül fel részemről akár..nem terel, de hozzá sem fűz semmit.Ennek már 7 hónapja.
Karácsonykor megpróbáltam finoman felhozni újra, de olyan választ sem kaptam mint korábban.
Szerintetek? Talán jobban átgondolta ezt az egészet és eltántorodott? Mi lehet az oka?
Ha van kedved elmesélhetnéd, h konkrétan h volt a lánykérés nálatok, szívesen hallgatom mások boldog sztorijait :)
Mióta voltatok együtt, amikor végül eljegyzett? Hány évesen volt ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!