Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek meggondolta magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Korkin kérdése:

Szerintetek meggondolta magát az eljegyzésről?

Figyelt kérdés

Már több, mint 2 éve együtt vagyunk a párommal. 3 hónappal a megismerkedésünk után össze is költöztünk (saját lakásban) Mindketten házasság pártiak vagyunk és kb. 1,5 éve voltunk együtt, amikor én már úgy éreztem készen állok, h tovább lépjünk és eljegyzés legyen. Finoman közöltem is ill. kipuhatoltam, hogy ő hogyan vélekedik erről..ekkor ezt a választ kaptam "záros határidőn belül". Az elkövetkezendő időszakban jártuk az ékszerboltokat, próbálgattunk (minden az ő indíttatásából volt, nem akartam semmit sem ráerőltetni és cikinek is éreztem volna, ha én rángatom boltról-boltra..)

Emellett eljegyzési gyűrűn kívül nézegettünk karika gyűrűket is, küldözgetett linkeket, ahol egyedileg lehet készíttetni és mindig kérdezte, h ez vagy az h tetszik nekem...

Aztán mintha elvágták volna..semmi...mégcsak tervekről sem beszélgetünk, úgy mint azelőtt..ha esküvős téma merül fel részemről akár..nem terel, de hozzá sem fűz semmit.Ennek már 7 hónapja.

Karácsonykor megpróbáltam finoman felhozni újra, de olyan választ sem kaptam mint korábban.

Szerintetek? Talán jobban átgondolta ezt az egészet és eltántorodott? Mi lehet az oka?

2014. márc. 6. 15:15
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Ha van kedved elmesélhetnéd, h konkrétan h volt a lánykérés nálatok, szívesen hallgatom mások boldog sztorijait :)

Mióta voltatok együtt, amikor végül eljegyzett? Hány évesen volt ez?

2014. márc. 11. 11:24
 22/22 xeniah ***** válasza:
Sajnos az okát kívülállóként nem tudjuk megmondani, de ez a "mintha elvágták volna" nem sok jót jelenthet, főleg, hogy már hónapok teltek el azóta, így a meglepetésre se nagyon lehet gondolni. Ha egy férfi igazán meglepetést akar, akkor ő is alig várja, és nem húzza az időt. Esetleg nem haverjai beszélték le róla? Valahogy mégis meg kellene próbálnod beszélni vele. Rákérdezhetnél, hogy van-e valami, ami aggasztja a házassággal kapcsolatban. Persze nem így, hanem finoman, te ismered őt, hogyan lehet vele kommunikálni, de szerintem mindenképpen át kellene beszélnetek, hogy mit gondoltok, mik az elképzeléseitek.
2014. márc. 12. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!