Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ma reggel a párom megkérdezte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma reggel a párom megkérdezte az ágyban, hogy leszek-e a felesége?! , igent mondtam?

Figyelt kérdés
Aztán megkérte, hogy vegyek magamnak egy szép gyürüt, amit szivesen fogok hordani. Csak nekem furcsa ez? Természetesen adott rá pénzt, nem is kis összeget... Ö már elment dolgozni, 2 hét mulva jön haza-külföldön dolgozik.
2014. febr. 12. 08:15
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
36%

Van ilyen, na bumm, elmesz megvenni a gyurut. Ugy erzem, hogy nem ezen mulik :)

Nalunk ugy tortent az eljegyzes, hogy elkezdtunk huncutkodni, es a parom megkerdezte, hogy adhat-e egy ajandekot meg? Elotte napon volt karacsony. Es akkor elovette az ekszeres dobozt, es megkerdezte, hogy hozzamegyek-e? De mivel egy picit kisebb volt a gyuru, mint az ujjam, nem tudta felhuzni, igy magamnak huztam fel. Vagyis eljegyeztem magam? ;) Aztan folytattuk a huncutkodast :D fantasztikus delutan volt <3

2014. febr. 12. 11:21
 22/31 anonim ***** válasza:
55%
Oké, fura kicsit, hogy vedd meg magadnak a gyűrűt, én is meglepődtem volna. Viszont szeret, szereted, ő 2 hetente (?) jön haza, ha jól értelmeztem. Biztosan nem volt ideje megvenni, örült, hogy hétvégén veled lehetett, és nem akar olyan gyűrűt venni, ami nem tetszene. Szerintem örülj és ne agyalj ezen. Max. mondd meg neki, hogy megvárod míg hazajön és együtt elmentek megvenni a gyűrűt. Ennyi. Sok boldogságot :)
2014. febr. 12. 11:26
 23/31 anonim ***** válasza:
52%
Én boldog is lennék ha én vehetném meg, meg gondolom azt akarta elkerülni, hogy rossz ízléssel válasszon olyat ami neked esetleg nem tetszik, rendes tőle:) Meg írtad hogy nem is kis összeget... Meg valószínűleg ezért is mert elment dolgozni.
2014. febr. 12. 12:13
 24/31 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem a vőlegényed ilyen spontán alkat, ne gondold túl:) viszont megvárnám azt a 2 hetet, amíg hazajön és együtt választanám ki vele:)
2014. febr. 12. 12:39
 25/31 anonim ***** válasza:
35%

"mivel a gyakorikérdések.hu oldalon vagy fent a megfogalmazott mondatnak kérdésnek kell lennie, ezért van a mondat végén kérdöjel..."

Nos, a Gyakori kérdések.hu szerkesztői nem ösztönöznek senkit a magyar nyelv és helyesírás kerékbe törésére.

Kérdést kérdőjel nélkül is fel lehet tenni: "Ma reggel a párom megkérdezte az ágyban, hogy leszek-e a felesége. Igent mondtam."

Vagy: "Ma reggel a párom megkérdezte az ágyban, hogy leszek-e a felesége. Én igent mondtam. Mi a véleményetek?"

Amúgy mi lehetne a véleménye az embernek?

Áldás legyen rajtatok, sok boldogságot!:-)

2014. febr. 12. 12:56
 26/31 anonim ***** válasza:
79%

A párod nyilván nagyon gyakorlatiasabb típus. Úgy lehetett vele, te tudod, melyik gyűrű tetszik, melyik kényelmes viselet.

Lehet, hogy én a helyedben azt mondtam volna, hogy inkább megvárom, amíg hazaér és jöjjön el velem gyűrűt nézni, mert annak megvan a maga hangulata, egyedül nem olyan.

Ettől függetlenül ha amúgy minden rendben van köztetek, ezen ne idegeskedj.

2014. febr. 12. 13:41
 27/31 anonim ***** válasza:
42%
Az tény, hogy nem a legromantikusabb. Nálunk úgy volt, hogy a párom puhatolózott, hogy milyen gyűrűk tetszenek nekem és utána Ő egyedül megvette és meglepett vele. Nekem ez azért tetszett, mert kreatív volt. :) Ez olyan kicsit ünneprontó, hogy belenyomja a kezedbe a pénzt, lehetne picivel több fantáziája. :)
2014. febr. 12. 15:25
 28/31 anonim ***** válasza:
80%

Hát figyelj, ha szegény pasi egyszer is feljött erre az oldalra nem csodálom... Nézz csak körül! 'nem tetszik a gyűrű, megmondjam neki?' 'Meg akar kérni, de nem tudom, igent mondjak-e' Mi van, ha nem tetszik a gyűrű?' Na meg a válaszok a szép-e ez a gyűrűs kérdésekre. 'fujj sárga arany' 'a cirkónia mehet a klotyóba, ha nem gyémánt, ne is kérd meg...stb.'

Most őszintén, ha pasi lennék, én sem tudnám merre van hány óra!

2014. febr. 12. 18:50
 29/31 anonim ***** válasza:
14%

#9 Azanyámúristenit, de vagány férjed van! :)) Jóarcok lehettek. :)

Ja, kérdező, szerintem csak nem akarja gyűrűvásárlással fárasztani magát.

2014. febr. 12. 20:17
 30/31 anonim ***** válasza:
80%

Én nagyon romantikus lélek vagyok, de belegondolva nekem sokkal jobban tetszene ha az ágyban feküdnénk kettesben összebújva, és úgy kérne meg, mint pl egy étteremben, de lehet csak én gondolom így.

Az hogy így odaadta a pénzt, tényleg fura, de gondolom csak gyakorlatias és nem akart mellényúlni, bár akkor mondhatta volna hogy x napon menjetek el gyűrűt nézni együtt.

2014. febr. 12. 22:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!