Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma reggel a párom megkérdezte az ágyban, hogy leszek-e a felesége?! , igent mondtam?
Figyelt kérdés
Aztán megkérte, hogy vegyek magamnak egy szép gyürüt, amit szivesen fogok hordani. Csak nekem furcsa ez? Természetesen adott rá pénzt, nem is kis összeget... Ö már elment dolgozni, 2 hét mulva jön haza-külföldön dolgozik.2014. febr. 12. 08:15
1/31 anonim válasza:
Kifelé tartottál a kapcsolatból az utóbbi időben? mert akkor ott a válasz a kérdésedre.
2/31 anonim válasza:
Hallottam már romantikusabb lánykérésről is. :) Bár nem vagyok egy romantikus alkat, nem is szeretem a nagy érzelem kinyilvánításokat, nagy feneket keríteni a dolgoknak, de azért ennél még én is többre vágyok lánykérést illetően. Ne csak reggel az ágyban ébredés után, (vagy más egyéb után :)....nyögje be, hogy leszek-e a felesége. Meg a gyűrű megvétele szerintem a férfi dolga. Jó dolog ha ismeri az ízlésedet, s ő maga veszi meg neked és az egész egy meglepetés lesz. Vagy ha nem mer magára hagyatkozni, akkor elhív és kettesben megvásároljátok. De ez olyan semmitmondó, hogy odavágja a pénzt, hogy na vedd meg....még ha külföldre is megy...2 hetet már kibírt volna a lánykérésig, vagy ennyire félt, hogy 2 hét alatt lecsapnak a kezéről? :) Szóval igen, nem csak neked furcsa ez.
3/31 A kérdező kommentje:
Nem tartottam kifelé a kapcsolatból, én 24 vagyok, ö 26, 2 éve éllünk együtt és 5 hónapos terhes vagyok... A terv az volt, hogy ebben az évben esküvö, de mivel sikerült teherbe esnem, ezért elhalasztottuk. Szeretnénk ha a lányunk is ott táncolna az esküvönkön. Megbeszéltük már elötte is, hogy együtt éljük le az éltünket és házasok leszünk, de ezzel a dologgal, hogy vegyek magamnak olyan gyürüt, amit szivesen fogok hordani kicsit meglepett...
2014. febr. 12. 08:27
4/31 A kérdező kommentje:
Már egy éve külföldön dolgozik, nemhiszem, hogy eppen most a 2 hétben csapna le valaki a kezéröl, amikor már gömbölyödök :)
2014. febr. 12. 08:29
5/31 anonim válasza:
Kérdezed?! Mármint, hogy igen mondtál.
Nézd, ha már terhes vagy tőle, nem mindegy, hogy milyen bunkó a pasi és mennyire nem romantikus a lánykérés?
Szóval van pénze, van életképes spermája, de érzelmileg egy nagy nulla. Ha neked ez jó, akkor menj hozzá.
6/31 anonim válasza:
Gondolom anyagilag jól jársz vele.
7/31 A kérdező kommentje:
5- IGENT MONDTAM!!! mivel a gyakorikérdések.hu oldalon vagy fent a megfogalmazott mondatnak kérdésnek kell lennie, ezért van a mondat végén kérdöjel...
2014. febr. 12. 08:37
8/31 anonim válasza:
Ha az eredeti terv az volt, hogy ebben az évben házasodtok össze, akkor ez ma reggel az ágyban nem lánykérés volt (mivel az már jóval korábban megvolt). És igen, érthető, hogy nem akar olyan gyűrűt venni, ami esetleg neked nem tetszik, ezért bízta rád. Ez legyen a legnagyobb problémád a közös életetekben!
9/31 anonim válasza:
Nekem kifejezetten tetszenek az egyszerű, spontán dolgok. A férjem az egyik BL döntő félidejében kérte meg a kezem. Aztán koccintottunk egy-egy üveg sörrel, és megnéztük a második félidőt. Ennyi.
10/31 anonim válasza:
Biztos, hogy nem venném meg a gyűrűt a helyedben. Nagyon erőltetett az egész.Én a helyedben várnék még. Szép dolog hogy megkérte a kezed, csak ha egy férfi szerelmes, és kellesz neki, azt nem igy teszi, ez a "nagy harci helyzet".Sem normál esetben, sem akkor ha valaki terhes. Annak meg nincs értelme, hogy férjhez menj, és 1-2 év után elválj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!