Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ma a párom el akar jegyezni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma a párom el akar jegyezni, de én nem tudom mit mondjak neki (? )

Figyelt kérdés

Szeretem a páromat, de sajnos nem folytathatjuk az életünket együtt az anyja miatt. Ő szeretné, ha odaköltöznék hozzájuk vagyis az anyjához, de én nem szeretnék abba a családba tartozni.

Ha együtt maradunk akkor a párom bármikor elmehet az anyjához, de én nem fogok. Albérletbe nem tudunk menni mivel nincs rá pénzünk. Hogyan tovább?

2014. jan. 31. 17:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
79%
itt szerintem nem arról van szó, hogy semmiképp se tudna a párod albérletbe menni, hanem sokkal inkább arról, hogy NEM AKAR LEVÁLNI ANYICI CICIJÉRŐL...
2014. jan. 31. 22:20
 22/30 anonim ***** válasza:

szerintem is az van, hogy ki kéne húzni a párodnak a nyelvét anyuci s...ggéből, és ezért inkább kifogásokat gyárt, miért nem akar eljönni mellőle. Gondolj már bele. Egy 42 éves férfi miért él még mindig az anyjával? Nem gondolod hogy ott valami nem oké a pasival?

pl ha rászorul, az rendben van hogy támogatja, segíti az anyját, de nem vele él....kicsit durva szerintem.

2014. febr. 1. 01:46
 23/30 anonim ***** válasza:
Pontosan, ahogy az előző írta: ok, 42 évesen az anyjával él, lehet, hogy így kényelmesebb és olcsóbb volt, amíg egyedül volt, anyukának segített stb, de az , hogy párkapcsolat esetén sincs ennyi idősen se pénze se IGÉNYE arra, hogy külön életbe kezdjen...na, ezzel a pasival valami nagy gond van. Biztos, hogy ez kell neked hosszú távon? Ha együtt maradtok és valahogy sikerül ottthonról elcsalni, akkor is az anyja fogja írányítani, remélem, ezzel tisztában vagy.
2014. febr. 1. 07:40
 24/30 A kérdező kommentje:
Negyven ezer forintból nem lehet albérletet kivenni. Amúgy most költözött vissza az anyjához.
2014. febr. 1. 08:03
 25/30 anonim ***** válasza:

Te dolgozol? Mennyit keresel? Párod mennyit keres? Otthon mennyit adtok bele a háztartásba, és mennyit tudnátok félretenni?

Szerintem, ha mindketten otthon laktok, és amennyit csak tudtok félretesztek, akkor egy éven belül, már lenne annyitok, hogy meg van az önerő a hitelhez, és tudnátok venni egy olcsóbb ingatlant. Nem kell nagy, kacsalábon forgó palotákra gondolni. Felénk pl.: 4-5 millióért külterületen nagyon szép öszkomfortos de régebbi építésű házakat kapni, teljesen lakható állapotban. Később, idővel felújítjátok. Ha kisházat vesztek, akkor ahogy jön a gyerek, majd apránként építetetek hozzá egy szobát. Ha tényleg szeretnétek összeköltözni, akkor ez simán járható út!

2014. febr. 1. 14:19
 26/30 anonim ***** válasza:
Egyébként attól, hogy nem akarsz az anyukájánál lakni, még mondhatsz igent az eljegyzésre, már ha szeretnéd. Jó eséllyel ez neki is egy löketet adna, hogy tegyen a dolgokért.
2014. febr. 1. 14:20
 27/30 anonim ***** válasza:

Nem éltek együtt most, ha jól értem. Te nem akarsz hozzá költözni. Ő nem tud hozzád?

Az anyjáról meg simán el kell mondani a tényszerű véleményed. Az már eleve nem a párom, akivel ilyen kérdésről nem lehet beszélni.

2014. febr. 4. 10:11
 28/30 anonim ***** válasza:
Na mi lett?
2014. febr. 5. 11:19
 29/30 anonim ***** válasza:
Ha szereted akkor emiatt ne tegyél le róla. Mondj igent, de előtte tisztázd vele a helyzetet az anyjáról. Ha kiakad és emiatt elfordul Tőled akkor anyut jobban szereti nálad - amire nem igen van esély. Ha igent mondasz akkor az ad egy nagyobb lendületet a közös életetek sínre tételéhez. Szerintem.
2014. aug. 13. 20:26
 30/30 anonim ***** válasza:
Hirek?
2014. aug. 14. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!