Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Történetem röviden: Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történetem röviden: Szerintetek? 2,5 éve vagyunk együtt a párommal. Mindketten közel a 30-hoz. Volt egy egyezségünk hogy a 2. év után beszélünk a komolyabb szándékokról.

Figyelt kérdés
Mikor oda értünk, a párom azt mondta, jaj nem, majd ha befejeztem az okj tanfolyamot amire járok és azzal kimegyünk együtt külföldre. (? ) Pár hónap és befejezem, most azzal jön hogy majd ő egyedül kimegy külföldre, én várjam őt itthon és majd pár év múlva beszélünk a dologról! Mondanom sem kell hogy az összeköltözés ellen is mindig van kifogás pedig mindkettőnknek van munkája! És hiába kérem hogy mondja el ha nem szeret eléggé és ne tartsuk fel egymást, ő csak vádaskodik és terel. Úgy érzem ez a pasi még nem nőtt fel és nem is akar. Ha vitázunk is valamin, ő mindig engesztelteti magát még akkor is ha nem is neki van igaza, de bocsánatot még sosem kért semmiért. Ugye veszett ügy?
2014. jan. 26. 15:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
sajnálom hogy így alakult,de meglátod,hogy sokkal boldogabb leszel hamarosan,és ez így jobb lesz neked is.kitartást addig,ne szomorkodj,még jó,hogy most tisztáztad.
2014. jan. 28. 11:50
 22/24 anonim ***** válasza:
Nekem ebből a szakításból az jött le, hogy ő úgy érzi, hogy nem tud megfelelni az elvárásaidnak, de az is lehet, hogy egyszerűen csak fél egy eljegyzéstől meg a házasságtól. Azt írtad, hogy egy korábbi barátnőjével már az eljegyzést tervezgették, nem lehet, hogy ez a csaj kidobta, és azóta fél ettől? Tudom, hogy nagyon nehéz néha egymással kommunikálni, mert mi is voltunk a párommal nagyon nehéz helyzetben, szakítottunk is, de talán most, hogy megvolt a szakítás, és nincs már tétje, esetleg leülhetnétek megbeszélni őszintén, hogy mi volt a probléma. Ha másért nem, hát legalább azért, hogy magatoknak ez letisztázódjon, és később ne essetek ugyanabba a hibába mással.
2014. febr. 5. 12:48
 23/24 anonim ***** válasza:
Írod, hogy engesztelteti magát, ragaszkodik a saját igazához, és ezért napokig képes hallgatni. Mindenkinek, aki hasonló problémával küzd, szívből ajánlom Byron Katie - Szükségem van a szeretetdre, vagy mégsem? című könyvét.
2014. febr. 6. 09:58
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem feltétlen veszett ügy, én tisztában vagyok olyan lelki okokkal, késztetésekkel amik miatt így viselkedhet valaki amellett is, hogy igenis szeret. De ha Te szeretnéd VELE szorosabbra fűzni a kapcsolatot, és ő nem, és nem véllalja fel, hogy ez egy PROBLÉMA (kötődési, intimitási, elköteleződési probléma a részéről), és nem kezd el vele komolyan foglalkozni (szakemberrel), tehát ha eddig nem juttok el a probléma megbeszélésében, mert kitér előle, akkor nem fogsz tudni vele egyről a kettőre jutni etéren.

Ha felvállalja, akkor én vele maradnék, ha szeretném őt.

2014. márc. 13. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!