Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Történetem röviden: Szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történetem röviden: Szerintetek? 2,5 éve vagyunk együtt a párommal. Mindketten közel a 30-hoz. Volt egy egyezségünk hogy a 2. év után beszélünk a komolyabb szándékokról.

Figyelt kérdés
Mikor oda értünk, a párom azt mondta, jaj nem, majd ha befejeztem az okj tanfolyamot amire járok és azzal kimegyünk együtt külföldre. (? ) Pár hónap és befejezem, most azzal jön hogy majd ő egyedül kimegy külföldre, én várjam őt itthon és majd pár év múlva beszélünk a dologról! Mondanom sem kell hogy az összeköltözés ellen is mindig van kifogás pedig mindkettőnknek van munkája! És hiába kérem hogy mondja el ha nem szeret eléggé és ne tartsuk fel egymást, ő csak vádaskodik és terel. Úgy érzem ez a pasi még nem nőtt fel és nem is akar. Ha vitázunk is valamin, ő mindig engesztelteti magát még akkor is ha nem is neki van igaza, de bocsánatot még sosem kért semmiért. Ugye veszett ügy?
2014. jan. 26. 15:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem úgy tűnik, hogy sok célja van veled... :/
2014. jan. 26. 16:57
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Függetlenül a jelen helyzettől: ne akarj olyan pasihoz hozzámenni, aki téged hibáztat, soha nem ismeri el a saját hibáit, aki engesztelteti magát, mert ebben ő nem fog változni. Tehát nem az a gond, hogy nem akar elvenni, hanem az a gond, hogy te hozzá akarsz menni egy ilyen alakhoz!
2014. jan. 26. 17:17
 13/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg társadalmi nyomásra megházasodni. Csak azért mert közel vagytok a harmichoz, még nem kell az első pasihoz hozzámenni. Szerintem keress jobbat.
2014. jan. 26. 18:50
 14/24 anonim ***** válasza:
nem kellesz neki
2014. jan. 26. 19:57
 15/24 A kérdező kommentje:

A terhességgel felnőtt emberek nem játszanak!

Érdekes a párom, mert ha együtt vagyunk, a tenyerén hordoz, elmondja hogy velem képzeli az életét, ha külön vagyunk egész nap emailben tartjuk a kapcsolatot, este hazaérve rögtön gép elé ül és egész este velem beszélget, tudom hogy minden perce az enyém, soha meg nem csalna és nem csapna be, de amikor szóba került az eljegyzés, először kijelentette hogy hallani sem akar róla (2 év után), most pedig (2,5 év) ott tart hogy majd egyszer lehet róla szó... Tudom, tudom ámítás, mert hiába mondom el neki hogy én már tudom hogy vele akarom leélni az életemet, rávágja hogy igen, ő is velem, de ennyi. Az első fél éves kapcsolatában már eljegyzési tervei voltak... Ha pedig összekapunk valamin, akkor meg nem keresne véletlenül sem hogy a béke fontosabb legyen mint egy hülye vita. Képes napokig hallgatni, sőt ha meg nem keresem, felőle aztán történhet bármi. Nem értem ezt a felfogást. Az egyik percben szeret, imád, de ha van egy kis nézeteltérés, akkor le se sz@rja a fejemet

2014. jan. 26. 23:16
 16/24 anonim ***** válasza:

Ez nekem halogatasnak tunik. Aminek altalaban nem jo veg szokott kisulni.

Ld: mosogatas.. majd megcsinalom delutan.. aah, majd este..(masnap reggel) aah, majd delutan.. ah majd este...

Es SEMMIKOR nem lesz megcsinalva.

Kiveve, ha mar nincs tobb edeny, de akkor eleg szivos munka

2014. jan. 27. 14:55
 17/24 anonim ***** válasza:

Én már rég nem lennék a kapcsolatban ha a helyedben lennék. Teljesen nyilvánvaló hogy kifogásokat keres a kötöttségekre. Még az együtt élésre is. Ezek után neked még kérdés hogy el akar e venni? NEM akar elvenni, éretlen, félrevezet, kifogásokat keres, terel, semmi keresni valód nincs ilyen ember mellett szerintem.

Várhatsz akár 35 éves korodig is akkor se fog elvenni egy ilyen pasi, aztán ne akkor jusson eszedbe hogy elpazaroltad a fiatalságodat, és nehéz új párt találni....hanem most hagyd ott ha jót akarsz magadnak, mert még van időd. 30 felett már sokkal nehezebb.

2014. jan. 27. 19:05
 18/24 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam vele beszélni a dologról, de ismét az volt a válasz hogy neki még idő kell. Megkérdeztem hogy mire és az volt a válasza hogy semmire!! Mondom ez mit jelent? És nem hajlandó válaszolni csak megsértődött.

Elmondtam hogy mondja azt hogy még nem kész rá, vagy hogy nem biztos bennem vagy nem szeret ahhoz eléggé hogy megtörténjen, de ő csak ennyit mondott...

2014. jan. 27. 20:53
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem tudom, jó irányba tapogatózom-e, de én a helyedben lehet, hogy megpróbálnék megkérdezni egy hozzá közel álló személyt (pl. az anyukáját, ha jóban vagytok, vagy a testvérét, ha normálisan lehet vele beszélgetni), hogy vajon miért akar várni. Ők régebb óta ismerik, mint te, és hátha tudnak valamit, miért halogat. Esetleg azt is ki lehetne így puhatolni, hogy egyáltalán akar-e valaha házasodni. Nem annyira elegáns, tudom, de lehet, hogy én végső elkeseredésemben megpróbálnám. Ha ez sem segít, és nagyon szereted őt, akkor magamban adnak neki egy végső határidőt, pl. fél évet (de ezt nem kötném az orrára). Ha ezalatt sem változik semmi, még egyszer legutoljára megkérdezném, és ha még mindig ezt mondja, akkor én szakítanák vele.
2014. jan. 27. 22:04
 20/24 A kérdező kommentje:

szakítottunk.

azt mondta keressek nála jobbat. egy igazán szerelmes ember ilyet nem mond. megijedt a felelősségvállalástól és melléje még nem is szeretett igazán. de legalább be tudtam látni és nem szenvedek tovább.

köszönöm a hozzászólásokat!

2014. jan. 27. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!