Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Összeköltözés után mennyi idő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összeköltözés után mennyi idő telt el nálatok az eljegyzésig?

Figyelt kérdés
2014. jan. 20. 22:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
65%
Látom a 12-es válaszolót csúnyán lepontozták..nem is értem miért ?! Én sok boldogságot kívánok nektek ;) ! Én is várom a lepontozást ezek után szeretettel .. mert én is csak most veszem el 16 év együtt élés után a kedvesemet ! Nem azért csak most ,mert nem voltam /voltunk biztosak a dolgunkban ,hanem csak mert így alakult .. Most tehetem meg ,hogy úgy vegyem el ,ahogy elterveztem :)... Most megkoronázzuk a kapcsolatunkat :D ! Ennyi ...
2014. jan. 21. 13:16
 22/39 anonim ***** válasza:
46%

Én a 6-os voltam és engem is jól lepontoztak. Vicc az egész. :D Azért mert előbb volt eljegyzés és utána összeköltözés??

Egy példa: Régen kb tiltott volt az együttélés házasság előtt, így csak házasság után tudták az emberek, hogy milyen együtt élni. Párom szülei is így voltak. És?? 33 éve házasok és még mindig imádják egymást.

De ha így nézzük, mi akkor is még esküvő ELŐTT megtapasztaltuk az együtt élést és továbbra is NAGYON jól működik a kapcsolatunk.

2014. jan. 21. 14:06
 23/39 anonim ***** válasza:
52%

Meg még annyi, hogy most szerintem mindegy, hogy kinek mikor volt eljegyzése vagy összeköltözése, mert ez személy függő és a lényeg úgyis az,hogy BOLDOG legyen az ember a párjával.

Mindenesetre én nyomtam mindenkinek egy zöldet. :)

2014. jan. 21. 14:10
 24/39 anonim ***** válasza:
31%
Nekem is feltűnt ,hogy nagyon megy a lepontozás ,biztos boldoggá teszi az illetőt :/ .. Ennél nagyobb öröme ne legyen :D ! Tőlem is ment a zöld kéz mindenkinek :-)))) !
2014. jan. 21. 14:22
 25/39 anonim ***** válasza:
3,5 év, fél év után költöztünk
2014. jan. 21. 14:31
 26/39 anonim ***** válasza:
58%

Remélem engem is lepontoznak:)

ünneplős eljegyzést nem tartottunk, arra ott volt az esküvő.

2010. május 18 : megismerkedés:itt én 24,a férjem 21 éves

2010. június 5. első randi= azóta vagyunk együtt

2010. július 3. : lánykérés

2011. május vége: összeköltözés

2011. december 10. : esküvő én 25,a férjem 22 éves

27/N

2014. jan. 21. 17:01
 27/39 anonim ***** válasza:
3 hónap :)Kb 1 hónap után összeköltöztünk(előtte is sülve-főve együtt voltunk), 4 hónapja voltunk együtt amikor megkérte a kezemet, 2 éve és 3 hónapja voltunk együtt, amikor összeházasodtunk, tavaly augusztusban :)
2014. jan. 21. 21:52
 28/39 7pettyi válasza:
fél év után költöztünk össze egy albérletbe,1után eljegyzés,esküvő rá másfél év
2014. jan. 22. 10:06
 29/39 anonim ***** válasza:
Másfél évvel utána és rá fél évre házasodtunk össze.
2014. jan. 22. 19:59
 30/39 anonim ***** válasza:
32%

Nálunk az "összejövéstől" 2,5 volt az összeköltözésig, innen fél év az eljegyzésig, majd kb 1,5 év az esküvőig, majd 6 év a válásig :D....

Van ismerősöm, akinek összejövés után két évre volt eljegyzés, de a mai napig nem laknak együtt, pedig volna rá lehetőség. Lakva ismeri meg az ember a másikat. Házasodni csak két év együttélés után érdemes....

De mindenki úgy cseszi el az életét ahogy akarja.

Sok boldogságot mindenkinek!

2014. jan. 23. 08:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!