Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon akar nősülni? Engem akar, de akkor miért fél a házasságtól? Minden férfi így tart tőle?
Fél mert ha összeházasodtok akkor nem úgy van ám csak hogy összeveszünk aztán te jobbra ő balra...
Sok pénz egy esküvő és mégtöbb egy válás..
"A gyerek témát már latolgatja, de a házasságot nem. Társaságban mondott olyat, h nem érdemes mert sok a válás, akkor lenne érdemes, ha a törvény tiltaná a válást, meg hogy legfeljebb 3 gyerek után érdemes elvenni a nőt..."
Nos, én a te helyedben elgondolkodnék azon, hogy akarsz-e bármit is ettől a figurától!
Az igaz, hogy attól fél, hogy te ne használd ki, de az biztos, hogy ha te ezzel az alakkal együtt maradsz, egyedülálló gyerekes nő leszel, és ő lesz az, aki TÉGED FOG KIHASZNÁLNI!
Végülis ki is mutatatta a foga fehérjét!
Ő téged akar, és azt, hogy neki szülj gyereket, de úgy, hogy neki egy csepp felelősséget ne kelljen érte vállalni!
"nem érdemes mert sok a válás" ---ezt ő úgy érti, hogy ő téged soha sem fog elvenni feleségül, mert neki nem érdeke, mert attól fél, hogy el fogsz tőle válni és kihasználod. Ellenben gyereket csak szüljél a nagyvilágba, (így megtud téged fogni, mert rákényszerülsz hogy vele legyél) ha meg nem tetszik, simán kirak gyerekkel együtt, menj ahova akarsz. Így őneki megvan a lényeg, úgy hogy a te életedet keseríti meg!
"a törvény tiltaná a válást, meg hogy legfeljebb 3 gyerek után érdemes elvenni a nőt..."
---ez a másik, amiért én kidobnám ezt az ürgét! Ez azt jelenti, hogy retteg attól h te elvállnál tőle (kisebbségi komplexus), kényelmes, uralkodó, tehát magához akarna láncolni = ezt jelzi az, hogy örülne annak, ha tiltott lenne a válás és azt csinálna veled, amit akarna(te úgy rabszolga lennél mint huzat) csak ugye van egy jó találmány a válás, és így a nő ki tud lépni!
A 3 gyerek után kellene elvenni a nőt, ez azt jelenti, hogy 3 gyerekkel a kutyának sem kellenél már, így persze hogy elvesz (vagy sem)mert biztos hogy azt csinálna veled, amit akar. A rabja lennél. És ott lenne mellette egy nő aki rákényszerül arra, hogy azt csináljon, amit a pasi mond.
Mit gondolsz a link, erőszakos, iszákos pasik miért csinálnak a nőknek 4-5 gyereket? Azért hogy legyen kit nyomorgatni!
A pasid 100% hogy nem fog nősülni!
Én a te helyedben ezt tenném/
És mondanám a társaságban:
Ki kellene találni a kötelező házasságot (még a terhesség előtt)! És persze lehessen válni is, ha nem megy.
És én először házasodni és utána még várni pár évet, hogy tényleg házasságban is tudunk-e élni, mert ha nem akkor ugye válás..... és ha összeillünk min. 4-5 év múlva jöhet a gyerek.
Ez amúgy is így lenne normális. Kár, hogy a pasik így elkanászodtak. és az még jobban kár, hogy a nők meg is engedik nekik.
Ennyit arról, hogy a nők magukat tudatosan teszik tönkre.
Én a te helyedben erősen elgondolkodnék azon, hogy véget vessek ennek az egész kapcsolatnak.
Persze előtte érvelj, hogy te mindenképpen először házasodni fogsz, mert nem akarsz egyedülálló gyerekes nő lenni. Akkor inkább elvált gyerektelen!
Szia!
Én is csak azt tudom javasolni, hogy csakis akkor, de akkor szülj gyereket bárkinek is, ha már elvett feleségül! Az a biztos! Meg a normálisnek is ennek kellene lennie! Nem pedig egy sima élettársi kapcsolatban szült gyereknek. Szóval mondd meg neki, hogy csakis az esküvő után fogsz neki szülni! Így ha annyira akarja a gyereket, akkor el kell hogy vegyen téged.
23/Nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!