Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért lett ekkora divat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett ekkora divat a fehérarany imádat és a sárga arany utálat?

Figyelt kérdés
2014. jan. 10. 09:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

... és téged miért idegesít ennyire, hogy van, aki a fehéraranyat kedveli?

Ne is mondd, hogy nem idegesít, mert különben miért írtál volna ki kérdést róla ilyen támadó stílusban?

2014. jan. 10. 11:15
 12/21 A kérdező kommentje:

Nekem csak fura, hogy sokan támadják a sárga aranyat.

Inkább az idegesít, hogy míg én mindenkit felfelé pontoztam (láthattátok, hisz egy darabig MINDENKI 100%-os volt), jött valaki és lepontozgatta a válaszokat. Na ez idegesít. Az előbbit pedig inkább csak nem értem.

2014. jan. 10. 11:31
 13/21 anonim ***** válasza:
53%

Én már óvodás koromban is kivettem a sárga arany fülbevalóm és odaadtam anyának, hogy nem akarom hordani, mert ronda. Azóta sem változott a véleményen, a sárga arany ronda, a rózsaarany viszont tetszik. De a leggyönyörűbb természetesen a fehérarany kövekkel.

Nem divat lett, sokan rühellik a sárgát, csak egyszerűen ez volt a szokás, hogy eljegyzés, házasság az csak sárga arany gyűrűvel történhet. Most már sokkal többet mondják azt, hogy nem és inkább vesznek fehéraranyat, ezüstöt, platinát vagy nemesacélt, mert szinte mindenben szabadság van.

2014. jan. 10. 11:44
 14/21 anonim ***** válasza:
38%
Én nem is tudtam, hogy divat lett :) Merthogy nem érdekel, ki mit hord. Csak annyit tudok, hogy kicsi korom óta utálom a sárga aranyat, mert ronda. Ennyi. Fehéret meg nem akarok venni, mert drága is, és ugyanúgy néz ki, mint az ezüst. Az ezüstöt viszont imádom, ezért felesleges lenne fehér aranyat venni helyette. Nekünk a férjemmel ezüst a karikagyűrűnk és imádjuk!
2014. jan. 10. 14:07
 15/21 anonim ***** válasza:
47%

A sárga arany klasszikus, és nagyon-nagyon elegáns, és gyémánttal is jól mutat. A fehérben kevesebb az arany:

[link]

Népbutítás, és ha kimegy a divatból, majd csodálkoztok, hogy miért ér sokkal kevesebbet.

Emellett olcsó hatást kelt, bizsunak néz ki. Elhiszem, hogy van akinek ez még be is jön, az én kezemre viszont nem illik. :)

2014. jan. 10. 14:21
 16/21 anonim ***** válasza:
79%
nem divat, hanem ízlés kérdése. én kisgyerekkorom óta ezüst ékszereket hordok, mert nekem ez tetszik. így ha arra kerül a sor, akkor a jegygyűrűm/karikagyűrűm is fehér lesz, tehát fehérarany. de úgy őszintén: neked mi közöd van ahhoz, hogy xy-nak mi tetszik? ennyire unatkozol?
2014. jan. 10. 14:36
 17/21 anonim ***** válasza:
50%

Nem hiszem, hogy mindenhol divat. Az én környezetemben nem is ismerek olyat, akinek fehérarany vagy ezüst karikagyűrűje lenne. És nem a középkorúakra gondolok, hanem azokra akik pár éve házasodtak.

Egyébként én is sima arany karikagyűrűt szeretnék majd jegygyűrűnek.

2014. jan. 10. 16:03
 18/21 anonim ***** válasza:
64%
Igaza van a kérdezőnek, tényleg divat lett a fehérarany. A válaszokból is látszik. Többen írták, hogy nekik soha nem tetszett a sárga arany, mindig az ezüstöt szerették. Akkor ezek az emberek miért fehérarany gyűrűt vesznek, miért nem ezüstöt? Nyilván azért, mert ez most a divat.
2014. jan. 10. 16:19
 19/21 anonim ***** válasza:
65%

Egyébként szerintem is divat. most persze kinek mi tetszik, ez egy dolog. Ezt viszont a divat befolyésolja, és ezt ne feledjük el. Mikor a trapéz volt a divat azt hordtuk, mikor a répa, azt, mikor a hegyes orrú cipő akkor azt, mikor a platform akkor azt. És mindenki megesküdik rá adott pillanatban, hogy az neki tetszik. de ezzel nincsen baj, ettől színes az élet.

Én mondjuk ha karikagyűrűről van szó jobban preferálom a sárga aranyat, mert mégiscsak az a klasszikus, és számomra valahogy értéke van a hagyománynak ebből a szempontból.

A köves gyűrűnél, meg mindkettő tetszik, nem a fém, hanem a forma ami lényeges szerintem.

2014. jan. 10. 17:02
 20/21 anonim ***** válasza:
80%
18: ennyire tudatlan vagy, vagy csak szimplán ostoba? Az ezüst elszíneződik, nagyon hamar és minimális használattól is feketedik, ezzel szemben a fehérarannyal nincs ilyen probléma. EZ az oka annak, hogy ha fehér ékszert szeretnénk akkor nem ezüstöt, hanem fehéraranyat veszünk.
2014. jan. 10. 22:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!