Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan viselkedjek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkedjek, hogy eljegyezzen?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy butaságnak hangzik így elsőre, de nagyon sokat számítana, ha megkérné a kezem. :) 5 éve vagyunk együtt, nekem is ő volt az első, és fordítva is. Azt mondta, majd megkéri, ha úgy érzi, hogy készen állok rá. Pasinyelven ez mit jelent? :D

Köszi!

2014. jan. 8. 18:29
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

És még annyit fűznék hozzá, hogy másokkal ellentétben, én csak egyszer kívántam ezt megtenni, tehát ha ne adja isten mégsem maradnánk együtt, (bár ezt nem hiszem) többször nem akarok férjhez menni.

Úgy voltam vele, hogy nem ítélek el olyat, amit nem tapasztaltam meg. Tehát 1x szerettem volna házasságban élni. Ha nem válik be, akkor többször már nem megyek házasságba. Ennyi.

2014. jan. 27. 18:49
 32/36 anonim ***** válasza:

Teljesen jogos, amiket írtál. Régebben én is házasságpárti voltam, de aztán a nyolc éves kapcsolatom felbomlott, automatikusan az eljegyzés is, azóta meg két évente jön egy új, a kettő között meg kis kalandozások, és már nem akarom annyira, mert bár hihetetlen, de lélekből vagyok én is. Csalódtam az intézményben, látva mik/kik mennek szét. A mostani élettársi kapcsolatomat sem tartom biztosnak, bármikor szétmehet(ünk). Rövidtávú, kétes boldogságokra vagyunk ítélve.

"pl ha kórházba kerül a feleséget egyből beengedik, de az élettárs nem számít törvényes kapcsolatnak"

Ez azért durva. Ha együtt élünk, de csak úgy tudom bizonyítani, hogy a cuccaim, az egész életem ott van a lakásában… Egy részről jogos, más részről meg embertelen… De mondok egy ellenpéldát; sógoréknál két kicsi gyerek van, 3 és 6 vesek, nagy házat építettek, működnek, mint egy család, de még el sem jegyezték egymást. Persze, ők biztos egy lakcímen vannak. :))

"…ne adja isten mégsem maradnánk együtt, (bár ezt nem hiszem) többször nem akarok férjhez menni"

Ne adja isten!!!! De a mai világban bármi megtörténhet sajnos. Túl sok ingernek vagyunk kitéve, a szerelem meg elmúlik… Ezt nekem meg kellett tapasztalnom!!! Nem vagyok egy megkeseredett ember, de 2010 januárja óta nem tudok szerelmes lenni.

További véleményem: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2014. jan. 28. 02:09
 33/36 anonim ***** válasza:

én a többször nem akarok férjhez menni dolgot egyébként úgy értettem, ha pl nem szakítunk, hanem a férjem meghalna, akkor meg pláne nem mennék férjhez többet. Nekem akárhogy is nézzük, a mostani lesz az egyetlen férjem:)

A szerelem akkor múlik el, ha nem volt igazi. Na jó, szerintem....

Én is ledöbbentem ismerősöm történetén egyébként. Hogy elköpte hogy élettárs... és nem engedték be, és nem is mondtak neki semmit... csak később a családdal együtt. Azóta amúgy összeházasodtak, és megint volt kórházas eset. Mikor kimondta hogy feleség, egy szót se kérdeztek többet, és máris tájékoztatták az állapotról, és be is mehetett.

2014. jan. 28. 14:09
 34/36 anonim ***** válasza:
Simán be kell kamuzni, hogy feleség és beengednek.
2014. jan. 29. 00:46
 35/36 anonim ***** válasza:
igen, csak ez ismerősömnek nem jutott eszébe:)
2014. jan. 29. 08:31
 36/36 anonim ***** válasza:
Kell vinni egy gyereket és akkor még az alibi vagy megerősítés is megvan. :-D Jó, értem, hogy már összeházasodtak.
2014. jan. 29. 12:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!