Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 7 éve vagyunk egyutt, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 éve vagyunk egyutt, mikor akarja már megkérni a kezem!?

Figyelt kérdés
Egy fél éve ossze is koltoztunk, mert szorosabbra akartuk fuzni a kapcsolatunkat, én azt hittem ez azzal jár hogy meg kéri a kezem, de nem tette, és azóta sem. Azt tudom, hogy úgy nem akar babát, hogy nem vagyunk osszeházasodva, fontos neki a házasság, vallásos családból származik. De egyre turelmetlenebb vagyok mikor szánja már rá magát erre a lépésre. olyan rossz érzés hogy ennyi egyutt eltoltott év után is csak egy baratno vagyok.
2013. dec. 15. 10:34
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Bocs a hibákért...siettem és figyelmetlen voltamaz érintőképernyővel.. Remélem azért érthető
2013. dec. 17. 21:11
 32/32 anonim ***** válasza:
Fiatal vagy, meg ő is, a 7 év nem ugyanaz ennyi idősen, mint mondjuk 10 vagy 15 évvel idősebben. Lehet, hogy ő még nem is gondolja, hogy te már szeretnéd az eljegyzést, hiszen mégcsak 22 vagy. Én 19 voltam, mikor párommal összejöttünk és 26, amikor megkérte a kezem, pedig már 3 éve együtt éltünk akkor. Ő azt akarta, hogy előbb befejezzük mindketten a sulit, és még utána volt neki pár hónap, amikor "kapcsolt", hogy jöhet a lánykérés, és újabb pár hónap, mire a örülmények is összejöttek hozzá.
2014. febr. 28. 10:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!