Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 éve vagyunk egyutt, mikor akarja már megkérni a kezem!?
Ha meg tudod, hogy meg akarja kérni a kezed, akkor mit pörögsz? Ne legyél már ennyire türelmetlen...7 év mellett ez a pár hónap már nem oszt nem szoroz..nem is értem miért tetted fel a kérdést.
Meg nem jobb, ha nem is sejted mikor? Vagy jobb lenne, ha tudnád, hogy Karácsonykor megkéri a kezed?!
Irigylem a problémáidat. :)
Nem tudom megérteni, miért kell várni 7 évet egy nőnek arra hogy megkérjék...Ha neked fontos a házasság, mi a fenére vártál 7 évet?
Én biztos nem pocsékoltam volna el ennyi időt így...hogy semmi jövőkép nincs a láthatáron. Bár nekem nem is kellett. A férjem 1 hónap után kért meg, és másfél év után házasodtunk 2 éve.
Talán kérdezd meg tőle, hogy akar e házasságot. Mert ha nem akkor tök fölöslegesen vársz a semmire. Vagy elfogadod, vagy lépsz az ügyben.
Nem panaszkodni kellene, hanem a pároddal beszélgetni....
27/N
Utolsó
A kérdező még csak 22 éves... Sztem nem kellett volna 17-18 évesen ferjhezmenni..
(Amúgy egyetértek veled, bizonyos kor után hülyeség a hosszú kapcsolat...a lényeg, hoyg éljenek együtt 1 évig előtte sztem..ennyi)
A férjem éves volt amikor összeházasodtunk, én 25. És? Ez mért baj?
Viszont ha már 7 éve együtt vannak nem tudom megérteni miért nem beszéltek legalább arról, hogy kinek mik a tervei.
Mert ha pl a kérdező megkérdezi a párját, akar e házasságot a jövőben... úgy általánosságban, és a pasi azt mondja nem. Akkor a kérdező eldöntheti hogy neki ez a kapcsolat a fontos házasság nélkül, vagy a házasság fontos. És mondjuk nem 7 éve várna, hanem mondjuk 5 év után lépett volna. És keresett volna olyan társat akivel egyeznek az ezzel kapcsolatos elképzelései.
Remélem így érthető mit akarok mondani...
27/N
Nem a korával van baj, hanem, hogy azt modtad,hogy 2 év után:)
De a fiú is úgy gondolja,hgy majd szeretne házasodni...de még csak fel éve élnek együtt, kb akármikor megkérheti a kezét...
Csak a kérdező türelmetlen...
A fiúval pedig egyetértek,mhogy hiába 6 év, ha meg csak most költöztek össze..kb most lesz aktuális...mert már látszik, hgy működik így is... Ha majd 1 év múlva is ugyanitt tartanak, akkor én is agodnék a helyében..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!