Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » 7 éve vagyunk egyutt, mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

7 éve vagyunk egyutt, mikor akarja már megkérni a kezem!?

Figyelt kérdés
Egy fél éve ossze is koltoztunk, mert szorosabbra akartuk fuzni a kapcsolatunkat, én azt hittem ez azzal jár hogy meg kéri a kezem, de nem tette, és azóta sem. Azt tudom, hogy úgy nem akar babát, hogy nem vagyunk osszeházasodva, fontos neki a házasság, vallásos családból származik. De egyre turelmetlenebb vagyok mikor szánja már rá magát erre a lépésre. olyan rossz érzés hogy ennyi egyutt eltoltott év után is csak egy baratno vagyok.
2013. dec. 15. 10:34
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy nem hisztek nekem, de nagyon jól meg vagyunk, nagyon szeretjuk egymást, és el sem tudom k=pzelni hogy mással legyek, igen elsok voltunk egymásnak, de nem bánom. Azt hiszem erre mondják, hogy szerencsés a szerelemben. Nincs szukségem rá hogy kipróbaljak másokat, hiszen tokéletesen boldog vagyok, nincs semmiben hiányérzetem, maximálisan figyel rám, torodik velem, és a szexuális életunk is tobb mint jó. Nem szeretnék még férjhez venni, de ha jegyben járhnánk már mondhatnám, hogy a volegényem. Egyszeruen nekem rossz érzés ennyi ido utan a barátnoi státusz.
2013. dec. 15. 12:04
 12/32 anonim ***** válasza:
46%
De akkor miért nem kérdezel rá?
2013. dec. 15. 12:08
 13/32 A kérdező kommentje:
nem akarom surgetni, vagy befolyasolni ot. megis milyen erzes lenne, ha a kérésemre kérné meg a kezem
2013. dec. 15. 12:10
 14/32 anonim ***** válasza:
78%
Az se jobb, ha neked igényed lenne rá, neki pedig nincs még és te szenvedsz.
2013. dec. 15. 12:15
 15/32 anonim ***** válasza:
29%

De a fél kapcsolatotok csak egy tinikapcsolat, így azért az a 7 év nem igazi 7 év.

Majd eljön az ideje, a még úgysem házasodnátok össze akkor felesleges is.

2013. dec. 15. 12:39
 16/32 Je Veux ***** válasza:
65%

Tehát csak a gyűrű miatt kell..és nem azért, hogy te vőlegényednek mondhasd, hanem azért, hogy te ne barátnő legyél, hanem menyasszony.. Te magad mondtad, hogy nem tetszik a barátnői státusz.

Egyébként ha már 7 éve együtt vagytok, gondolom sokmindenen túl vagytok, tudtok beszélni a problémáitokról, így biztosan erről is tudsz vele beszélni.

2013. dec. 15. 12:47
 17/32 anonim ***** válasza:
90%

csak a gyürü miatt,és hogy jegyben járjatok?annak mi értelme?hogy elmondhasd a barátnőknek?

Akkor szokták megkérni valaki kezét,ha utána hamarosan esküvőt szeretnének....te is olyan mindörökké-menyasszony lennél...

2013. dec. 15. 13:08
 18/32 anonim ***** válasza:
84%

biztos vagy benne, hogy az ő jövőképében benne van a házasság és a gyerek...vagy csak kifogás volt, hogy addig nem akar?

Én rákérdeztem a páromnál, (nem zaklattam vele, nem nyaggattam...stb) tehát akkor átbeszéltük... az én férjemnek az volt a "kifpgása" hogy ő addig nem elég jó nekem/ az édesapámnak amíg nincs meg a diplomája, én meg kifejtettem, hogy egy papírtól nem lesz más ember, dolgozunk külön élük, és ne egy teljesítménytől tegye függővé a kapcsolatunkat, hiszen attól tul képpen nem fog változni semmi, a pénzünk megvan rá

eltelt 2 hónap, és végiggondolta ...majd, hogy igazam van

az első beszélgetésünkhöz képest 8 hónapra már házasok voltunk (gyorsvágtában leszerveztünk egy 100 fős lagzit...)

fél év együttélés nem sok, ráadásul fiatalok is vagytok..szerintem még nem kell aggódnod, mert a 7 év a ti esetetekben nm ugyanaz, mint pl a mi esetünkben lett volna (21 voltam amikor összejöttünk)

26/N

2013. dec. 15. 14:39
 19/32 anonim ***** válasza:
100%

ha ennyire jól megvagytok, talán vele kellene beszélni a házasságról, hogy mire vár, jó állásra, pénzre? A semmire nem lehet lagzit tervezni, sem gyereket. Talán a jövőtöket akarja megalapozni?

Ha vallásos, akkor kicsit sántít a dolog, hogy vadházasságban éltek :)

2013. dec. 15. 14:47
 20/32 anonim ***** válasza:
81%
Egyébként meg viccesen is fel lehet ám dobni a dolgot, úgy, hogy ne érezze, hogy rá akarnál erőltetni valamit. :) Ja és az ilyen hülyékre, hogy éld ki magad, tapasztalj meg másokat, ne is foglalkozz:D Édesanyámék is harminc éve együtt vannak és boldogok, elsők voltak egymásnak. Van olyan barátnőm aki 9 éve együtt van a párjával, most kérte meg a kezét. Ugyan olyan fiatalon kezdték mint ti. Éljetek együtt, élvezzétek ki a fiatalságot, szeressétek egymást. Örülj, hogy boldog vagy. Kevés embernek adatik meg. :) Egyszer úgyis megkér, de tényleg ne az legyen a fontos. Egyébként nem a barátnője vagy, szerintem, hanem a párja, élettársa. :) Megosztja veled mindenét amije csak van. Kell ennél több? Az meg hogy hogy nevezed magad.. kit érdekel?:D
2013. dec. 15. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!