Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7 éve vagyunk egyutt, mikor akarja már megkérni a kezem!?
De a fél kapcsolatotok csak egy tinikapcsolat, így azért az a 7 év nem igazi 7 év.
Majd eljön az ideje, a még úgysem házasodnátok össze akkor felesleges is.
Tehát csak a gyűrű miatt kell..és nem azért, hogy te vőlegényednek mondhasd, hanem azért, hogy te ne barátnő legyél, hanem menyasszony.. Te magad mondtad, hogy nem tetszik a barátnői státusz.
Egyébként ha már 7 éve együtt vagytok, gondolom sokmindenen túl vagytok, tudtok beszélni a problémáitokról, így biztosan erről is tudsz vele beszélni.
csak a gyürü miatt,és hogy jegyben járjatok?annak mi értelme?hogy elmondhasd a barátnőknek?
Akkor szokták megkérni valaki kezét,ha utána hamarosan esküvőt szeretnének....te is olyan mindörökké-menyasszony lennél...
biztos vagy benne, hogy az ő jövőképében benne van a házasság és a gyerek...vagy csak kifogás volt, hogy addig nem akar?
Én rákérdeztem a páromnál, (nem zaklattam vele, nem nyaggattam...stb) tehát akkor átbeszéltük... az én férjemnek az volt a "kifpgása" hogy ő addig nem elég jó nekem/ az édesapámnak amíg nincs meg a diplomája, én meg kifejtettem, hogy egy papírtól nem lesz más ember, dolgozunk külön élük, és ne egy teljesítménytől tegye függővé a kapcsolatunkat, hiszen attól tul képpen nem fog változni semmi, a pénzünk megvan rá
eltelt 2 hónap, és végiggondolta ...majd, hogy igazam van
az első beszélgetésünkhöz képest 8 hónapra már házasok voltunk (gyorsvágtában leszerveztünk egy 100 fős lagzit...)
fél év együttélés nem sok, ráadásul fiatalok is vagytok..szerintem még nem kell aggódnod, mert a 7 év a ti esetetekben nm ugyanaz, mint pl a mi esetünkben lett volna (21 voltam amikor összejöttünk)
26/N
ha ennyire jól megvagytok, talán vele kellene beszélni a házasságról, hogy mire vár, jó állásra, pénzre? A semmire nem lehet lagzit tervezni, sem gyereket. Talán a jövőtöket akarja megalapozni?
Ha vallásos, akkor kicsit sántít a dolog, hogy vadházasságban éltek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!