Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nektek tetszene ez a gyűrű?
Nem tudom, hogy nem-e túl széles.. esetleg amiatt a nagy kő miatt túl csicsás. Nem egyszerű a választás. :)
Köszönöm a segítséget előre is. :)
Nem túl széles-e!!!! Olyan nincs hogy nem-e... ha azt kérdezed majd tőle hogy "Nem-e jössz hozzám?" remélem kirohan a világból. Máshol is hallottam már így használni, hát nem tudományos értekezésben. Felejtsétek el légyszi.
A gyűrű szép lenne, ha nem szívek lennének az oldalán, azok gagyivá teszik.
l22
Nekem sárgaaranyban jobban tetszik, de mivel csak fehéraranyat linkeltél, így gondolom a barátnőd azt szereti jobban.
Mindenesetre nagyon szép gyűrű, az első és az összes többi is.
Én viszont az ajánlom a később linkeltek valamelyikét válaszd inkább, mert ez a szivecskés nagyon szép, és jópofa huszonévesen, de ha a barátnőd(későbbi feleséged) ötven évesen is hordani szeretné, akkor már kicsit ciki lesz. A többi gyűrű inkább kortalan darabok, azok egyformán szépek egy húszéves, és egy ötvenéves nő kezén is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Végül az egyik utólag belinkelt darabra esett a választás. Meg is rendeltem. :)
Szia!
Az összes linkelt közül az tetszik, amelyiket megrendelted, illetve a legelső, csak a szívecskék nélkül... én olyat kaptam :)
Sok sikert a lánykéréshez? Esetleg vmi évfordulóhoz köthető? :)
Köszi. :)
Lánykérés lesz, terv szerint február 22-én. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!