Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hölgyek, nektek tetszene ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, nektek tetszene ez a gyűrű?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy nem-e túl széles.. esetleg amiatt a nagy kő miatt túl csicsás. Nem egyszerű a választás. :)

[link]

Köszönöm a segítséget előre is. :)

2013. dec. 7. 12:43
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ezek közül a szívecskés tetszik a legjobban. Az olyan kis pofás, nem is ordítanak a szívek. De nekem az összesben pozitívum, hogy nem áll ki a kő. Nekem olyan van, és nagyon féltem, hogy egyszer letörik vagy valami. Télen nem is hordom, mert beleakad a kesztyűmbe.
2013. dec. 7. 13:03
 12/33 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, a többi belinkelt gyűrű közül nekem a második és a harmadik tetszik, de igazából egyik se az én ízlésem (így ebből a szempontból a véleményem annyira nem számít :) ). Úgyhogy én továbbra is az egy köves gyűrűre szavaznék :)
2013. dec. 7. 13:07
 13/33 anonim ***** válasza:
37%

A kérdésben linkelt nagyon giccses a szívecskés kivágásokkal, jujj.

Az utólag linkeltek jók. Nem az én ízlésem ezek a hajlított formák, de kétségtelenül szép, jó kivitelezésű gyűrűk, ezek már sokkal jobb választások!

2013. dec. 7. 13:19
 14/33 anonim ***** válasza:
90%
A hajlítottak egy részével is az a baj, hogy beakad mindenhova. Amikor vesz fel pl. a nadrágját, vagy a kabátját... Szerintem az örök klasszikus az igazi, csak süllyesztett kővel. Az nem akad be mindenhova olyan könnyen, ugyanakkor passzol mindenhez.
2013. dec. 7. 13:21
 15/33 anonim ***** válasza:
90%
Sztem a linkeltek közül a második, de a kérdésben szereplő is aranyos, fiatalos, sok boldogságot :)
2013. dec. 7. 13:25
 16/33 anonim ***** válasza:
43%
Nem tetszik különösebben, eljegyzésre meg pláne nem ilyen gyűrűt szeretnék. De ez én vagyok.
2013. dec. 7. 13:32
 17/33 anonim ***** válasza:
48%
Nekem a kérdésben linkelt gyűrű nem igazán tetszik a szívek miatt. A később belinkeltek nagyon szépek, különösen a 3. és az 1. tetszik.
2013. dec. 7. 13:54
 18/33 A kérdező kommentje:

Úgy néz ki, hogy akkor a kérdésben linkelt gyűrű a szívek miatt nem túlságosan nyerő, elég sokatoknak. :-)

Nem lett könnyebb a döntés. :D

2013. dec. 7. 14:31
 19/33 anonim ***** válasza:
50%

Kérdező, az a gond az ilyen jellegű kérdéseknél, hogy mi mi vagyunk és nem a barátnőd. Jól és rosszul is elsülhet a dolog, ha idegenekre hallgatsz, persze ettől függetlenül szívesen segítünk :)

De elsősorban a barátnődnél kellene valahogy puhatolózni hogy mi tetszene neki (haha, könnyű mondani), esetleg megnézni a gyűrűit, hogy azok milyenek, melyik a kedvence amit hord. Esetleg titoktartó barátnőt bevonni a dologba.

Remélem végül sikerrel jársz, drukkolok a nagy pillanathoz!

2013. dec. 7. 14:43
 20/33 A kérdező kommentje:

Igen, tudom. Mindenkinek más az ízlése.

Puhatolózni ilyen témában elég nehéz, mert könnyen lebukhat az ember. :) Az se volt egyszerű, hogy a megfelelő gyűrű méretet megtudjam, de legalább az már megvan. :)

Probléma főként az, hogy 3,5 éve együtt vagyunk, de nem igazán hordott gyűrűt. Még nagyon a kapcsolatunk elején volt egy gyűrűje, de elhagyta, aztán azóta nem is került a kezére másik.

Ha esetleg nem tetszik neki, az meg nem valami jó dolog, mert utána rossz szájízzel kéne hordania. Nyilván nem merné megmondani, hogy nem tetszik neki. :(

Az utólag linkelt gyűrűk talán egyszerűbbek, ezért lehetne esetleg azok közül valamelyik jobb választás. Azok közül is mondjuk az 2. vagy 3.

Nekem a kérdésben linkelt is tetszik, de kicsit elbizonytalanodtam a szívek miatt.

2013. dec. 7. 14:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!