Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom eljegyzett, főként azért mert kisbabát várok és így szeretnénk még a baba érkezése előtt megerősíteni a kapcsolatunkat. Nem szeretnénk nagy felhajtást, arra is gondoltunk, hogy csak ketten leszünk. Ti mit gondoltok erről a helyzetről?
Teljesen a ti dolgotok. Úgy csináljátok, ahogy szeretnétek.
Mondjuk azt a tökéletlenséget tényleg felejtsd el, amit itt írtak, hogy attól tartósabb lesz egy házasság, ha két tanús az esküvő. :D (Esküszöm, ilyen hülyeségek miatt érdemes itt olvasgatni, mindig megnevettetnek, na mindegy. :D)
Ha ti két tanúsat szeretnétek, akkor tartsatok két tanúsat. Nem ettől lesz boldogabb, vagy boldogtalanabb a házasságotok.
Ez a ti dolgotok,ha kéttanúval szeretnétek akkor legyen kéttanúval.A lényeg,hogy nektek jó legyen.
Mellesleg megjegyzem,hogy nálunk is becsúszott a baba,de mi nem tartottunk "pocakos esküvőt",idén júliusban,1 évvel a kislányunk születése után összeházasodtunk.Volt lakodalom is.Nagyon szép volt,és fantasztikus érzés volt,hogy a babánk is ott van,sok fotó készült vele,a házasságkötő teremben,egy ismerősünk fogta,de közben odaszaladt,és mondta az anyakönyvvezető,hogy ne küldjük vissza hátra,hiszen ő is hozzánk tartozik,úgyhogy az apukája ölében volt,nagyon meghatódtam,ahogy a vendégek is.Úgyhogy én nem bántam meg,életem egyik legszebb emléke/élménye.
EGyik barátnőm rendeztek egy családi vacsorát. Kb. úgy képzeld el, mint karácsonykor, amikor összejön a család. Mindenki sütött-főzőtt valamit, anya-apa-nagyszülők-tesó-legjobb barátok voltak ott, mindössze 17 fő velük együtt. Nem volt nászajándék sem, hiszen azt kérték, hogy hozzanak egy tál ételt, némi sütit meg innivalót!
Gyönyörű szép esküvő volt!! Komolyan nagyon meghitt volt. Az esküvői ruháját 15 ezer forintért berelte, ami egyébként szalagavató ruhának vagy koszorúslányruhának kínálnak, már nem is tudom, de nagyon szép volt. Sima egyenes vonalú, diszkrét. Nem csokra volt, hanem csak egy szál virág. Összeválogattak egy-két cd-t, magára a szertartásra is, meg utána a vacsihoz, még buli is lett a dologból! Fodrászra-sminkesre költött csak, illetve 15 képet csináltattak az esküvőről.
Nekünk mondjuk nagy esküvőnk volt, de ha nem tudtunk volna olyat, igy szerveztem volna meg én is, mint ők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!