Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Melyik dátum a fontosabb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik dátum a fontosabb?

Figyelt kérdés
Az eljegyzés vagy a megismerkedés dátuma ami fontosabb és melyiket megünnepelitek meg?
2013. dec. 1. 23:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyiket sem. Eljegyzésünk nem volt, az együttjárásunk elkezdésének 7. évfordulóján pedig házasságot kötöttünk. Előtte már évekig barátok voltunk.
2013. dec. 2. 08:40
 22/31 Lienah ***** válasza:

Mi a megismerkedés dátumát vesszük alapul...

2008.12.28-án jöttünk össze

2009.12.28-án volt az eljegyzés

De az esküvőt sem bonyolítjuk túl...

02.28-án van a szülinapom

most meg az esküvőnk is 02.28.

:)

2013. dec. 2. 08:48
 23/31 anonim ***** válasza:

Szerintem is fontosabb a megismerkedés (lényegében a járás elkezdésének napja), most még. Később szerintem ezt átveheti a házassági évforduló, de ajándék nélkül azért megemlítendő reggel az ágyban hogy azért boldog évfordulót :)

Mi kimondtuk a járást és ne tartom erőltetettnek vagy cikinek.

Március 17.-én volt az első randi, és március 22.-én megkérdezte hogy leszek-e a baland barátnője :) (idegességemben sok baromságot beszélek, és ezért eleinte kisbalandnak hívott :))

Érdekes, hogy évek után is emlékszek erre, pedig nem túl jó a memóriám :)

2013. dec. 2. 08:50
 24/31 anonim ***** válasza:
Amikor először találkoztunk, aznap jöttünk össze, így ez a megismerkedésünk dátuma, ezt minden évben ünnepeljük. Az eljegyzés szintén ezen a napon történt, így nincs gond, bár ezen a napon továbbra is a megismerkedésünket ünnepeljük.
2013. dec. 2. 09:18
 25/31 anonim ***** válasza:
Először: összejövés, utána esküvő. De ha nagyon ünnepi hangulatban vagytok, akkor mindkettő.
2013. dec. 2. 09:58
 26/31 anonim ***** válasza:

Mi egyiket sem ünnepeljük. Házassági évfordulónk egy volt eddig azt ünnepeltük, és azt szeretnénk is ünnepelni.

Megimserkedés, együtt járás kimondása nálunk bizonytalan. Egyikünk sem tudja pontosan, ez nálunk egy folyamat volt.

Az eljegyzésünk Szilveszterkor volt. Tavaly, tavalyelőtt megemlítettük, de nem készültünk semmivel:)

2013. dec. 2. 10:37
 27/31 anonim ***** válasza:
én azt gondolom, hogy az, amikor összejöttetek. Megismerkedés? Én pl. nem tudom, hanyadikán ismerkedtem meg a férjemmel, nem írom fel, mikor kit ismerek meg, hogy hátha ebből később kapcsolat lesz. Mi azt ünnepeltük, mikor összejöttünk, akkorra tette az eljegyzést és az esküvőt is. Egyébként mi a házassági évfordulónkat ünnepeljük, épp ma van a "1,5.".
2013. dec. 2. 14:51
 28/31 anonim ***** válasza:
Egyetértek utolsó, úgy látszik, mi extrák vagyunk, hogy nem gondolunk rögtön arra, ha egy ellenkező neművel megismerkedünk.nálam is folyamat ez.
2013. dec. 2. 18:15
 29/31 anonim ***** válasza:
Mi a házasságkötésünk napját ünnepeljük hivatalosan(vacsora, virág stb...) de az összejövetelünk napjára is megemlékezünk minden évben minimum egy kedves sms formájában :) Az eljegyzést külön nem ünnepeljük, mert egyrészt szülinapomon történt, másrészt két hónapra rá már meg is esküdtünk.
2013. dec. 3. 14:20
 30/31 A kérdező kommentje:

Ha vissza olvasna 1-2 ember látná, hogy javítottam a kérdést!! Rosszul fejeztem ki magam!

Javítva így néz ki: "Az eljegyzés vagy az együtt járás dátuma ami fontosabb és melyiket megünnepelitek meg?"

Nekünk speciel dec. 25 a megismerkedés és dec. 27 a járás kezdete volt anno 7 éve!

2013. dec. 5. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!