Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik dátum a fontosabb?
Figyelt kérdés
Az eljegyzés vagy a megismerkedés dátuma ami fontosabb és melyiket megünnepelitek meg?2013. dec. 1. 23:09
2/31 anonim válasza:
Egyiket se. A házassági évfordulónkat igen, ha valamelyikünknek épp eszébe jut.
3/31 anonim válasza:
az eljegyzést meg nem nehéz megünnepelnünk mert a szülinapomon volt
első voltam megint
4/31 A kérdező kommentje:
mi 7 éve vagyunk együtt és tegnap volt az eljegyzés, de az évfordulónk dec 27 :) nem tudom, nekem is a megismerkedés a fontosabb dátum :)
2013. dec. 1. 23:17
5/31 anonim válasza:
én kb. senkinél nem tudom,hogy mikor ismerkedtem meg vele, egész egyszerűen azért, mert én nem gondolkodom úgy, hogy itt egy férfi, hú, társ lesz később. nekem lassan alakulnak a dolgok, szóval először csak ismerős, aztán haver, aztán barát. ezért megismerkedés dátum kilőve, mert akkor egy vadidegennel ismerkedtem meg, s sose gondolok egy idegenre úgy, hogy ebből lehetne valami.
6/31 anonim válasza:
A megismerkedés dátuma fontosabb szerintem, hiszen annak köszönhető minden, hogy vagytok egymásnak :)
7/31 anonim válasza:
Mi csak az első randink napját ünnepeljük :)
De az esküvőnk évfordulójának napján is biztos lesz mindig romantikázás. A eljegyzés napja idén egyikünknek sem jutott eszébe, az valahogy nem volt olyan "sorsdöntő".
8/31 A kérdező kommentje:
A megismerkedés napját úgy értem, hogy azt a napot amikor kimondtátok hogy együtt jártok, nem pedig amikor megismerted az illetőt! lehet rosszul fogalmaztam :)
Mi 25-én ismerkedtünk meg 27-én kimondtuk, hogy együtt vagyunk :)
2013. dec. 1. 23:39
9/31 anonim válasza:
7-es vagyok. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen hülye, de én aznap, mikor először találkoztam a vőlegényemmel, feljegyeztem az eseményt a naptáramba, még a nevét is, hogy ne felejtsem el, mert hátha... :D Még a megismerkedés óráját is meg tudom mondani így :D
10/31 anonim válasza:
A megismerkedésünk napja a legfontosabb, mert az sorsszerű volt, és nem rajtunk múlt.
A többi esemény rajtunk állt, hogy lesz-e, és ha igen, akkor mikor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!