Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy lehet egy eljegyzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy eljegyzést hivatalosítani?

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 08:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
87%

Az eljegyzés nem hivatalos esemény, "csak" családi. Nem lehet róla sehol sem igazolást, sem okmányt kérni.

Egyébként gratulálok és sok boldogságot kívánok Nektek!

2009. nov. 19. 09:06
 22/32 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen.

Végre egy normális hangnem.

2009. nov. 19. 09:07
 23/32 anonim ***** válasza:
57%

A többi is normális hangnem volt mert egyik válaszoló sem hurogott le.De mivel a véleményüket kérted ezért megírták hogy gondolják.Csak tényleg fura h 22éves NŐ vagy és nem tudod mi az eljegyzés.

Amúgy meg gratula,sok boldogságot.

2009. nov. 19. 09:11
 24/32 anonim ***** válasza:
43%
Minden válasz normális volt!
2009. nov. 19. 09:20
 25/32 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező 08:28-as kommentje:

"Nekem ez lesz az első, ..."

Hát igen, idővel ez akár szakma is lehet :D

2009. nov. 19. 11:00
 26/32 anonim ***** válasza:
21%
Én anyakönyvvezető vagyok. Még ilyen 'lehetetlen' kérdést nem hallottam. Ez bekerülhet a fura esetek közé.
2009. nov. 19. 11:00
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, minek bántjátok a kérdezőt! Nem feltétlenül kellett tudnia. Előfordulhat, hogy soha nem volt esküvőn, eljegyzési vacsorán stb, mert ilyen élete volt. Az én szüleim pl el sem jegyezték egymást anno, hanem egyből házasság.Én sem tudok mindent ezekről a dolgokról. Elvileg ezért van ez az oldal, hogy kérdezzünk. Jaj, biztos nagyon hülye, mert egy dologgal nincs tisztában, és megkérdezi, ugye? Gondolom, ti mindent tudtok az életről!!!

A kérdésedre már kaptál választ, úgyhogy azt nem fejtegetném, csak gondoltam, megvédelek, mert indokolatlanul írtak ilyeneket szerintem a többiek.

2009. nov. 22. 13:51
 28/32 anonim ***** válasza:
27%
Gondoltam megvédelek! Oh, persze! DE MINEK?!
2009. nov. 22. 19:02
 29/32 anonim ***** válasza:
27%
Nem értem, miért kell csodálkozni a kérdezőn, sokan 22 évesen egy rántottát nem tudnak megsütni: ez inkább probléma. Egyébként én se tudtam, hogy van ez az eljegyzés-dolog, mivel a családunkban van egy "szünet", négyéves koromban volt az utolsó esküvő, és ahogy elnézem, az enyém lesz a következő. Akkor meg honnan tudja az ember, hogy mennek ezek a dolgok? 21/L
2009. nov. 23. 07:45
 30/32 anonim válasza:
Sehogy, mert a házasság előkészülete, amikor pontosan kiderül együtt tudtok-e egymással élni. Van amikor felbomlik az "eljegyzett" kapcsolat. Az esküvő teszi hivatalossá, ez olyan az eljegyzés szempontjából, mikor kiteljesedik a kapcsolat, csúcsra ér, és törvényesedik. Minden jót kivánok!
2009. nov. 24. 10:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!