Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy lehet egy eljegyzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet egy eljegyzést hivatalosítani?

Figyelt kérdés
2009. nov. 19. 08:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
20%
Hát ne is haragudj nem bántani akarlak,de 22 éves vagy és nem tudod mi az az eljegyzés?És mik a velejárói?Ésazt állítod komolyan gondoljátok?A párod legalább tudja hogy mibe vág bele?
2009. nov. 19. 08:42
 12/32 A kérdező kommentje:
Semmi gond ha így gondolod hát legyen, csak én biztosat akartam tudni, mert én ezelőtt egy 5éves börtönbe zárt kapcsolatban éltem, és nem nagyon tudtam a nagyvilág dolgairól. Ennyi!
2009. nov. 19. 08:46
 13/32 anonim ***** válasza:
60%
Kedves utolsó! Engem 21 évesen jegyzett el a párom és nagyon jól működik a mai napig. 10 év telt el azóta és boldogok vagyunk. Nem attól lesz boldog valaki, hogy 30 fölött házasodik hanem attól, hogy összeillenek a párjával. Ezt meg nem lehet ennyi infó alapján innen megítélni. Szóval te se tedd! Ha őket ez boldoggá teszi, akkor miért tarthatnának eljegyzést?
2009. nov. 19. 08:46
 14/32 anonim ***** válasza:
30%

Ácsi!Én nem azt mondtam hogy ez korhoz kötött!!!Csak a kedves kérdező 22éves és azt hittem hogy az eljegyzést lehet hitelesíteni!Én erre írtam h 22évesen nincs TELJESEN tisztában az eljegyzés fogalmával.Nem azt mondtam h fiatal és semmi értelme mert egy kis taknyos :)

Van azért sztem különbség.

2009. nov. 19. 08:48
 15/32 anonim ***** válasza:
20%
*hitte (bocsánat)
2009. nov. 19. 08:49
 16/32 anonim ***** válasza:
20%

Hát én 23 vagyok és én se voltam 100 % biztos benne,de itt olvasgattam,az oldal címében benne van,hogy amit máshol nem mertél...

Nekem valami olyasmi rémlett,hogy a templomban be kell jelenteni az eljegyzést,hát gondoltam,az anyakönyvezetőnél is...Addig nem is érdekelt a dolog,amíg nem lettem érintett!Most például még nem tudom és nem is érdekel,mit kell elintézni egy névadó ünnepséghez,majd ha odakerülök,elolvasom itt!!

2009. nov. 19. 08:49
 17/32 A kérdező kommentje:
Nekem is valami hasonló rémlett, de úgy látom itt nem nagyon van tolerancia a másik iránt, aki esetleg kicsit tudatlanabb. Na mindegy.
2009. nov. 19. 08:54
 18/32 anonim ***** válasza:
58%

Ez nem tolerancia hiány.

Tudod az emberek elvárják( gyakran jogosan) hogy egy felnőtt nő tisztábnan legyen dolgokkal.

2009. nov. 19. 08:58
 19/32 anonim ***** válasza:
20%

Utolsó!A számból vetted ki a szót :)

Ezek amolyan női dolgok.

2009. nov. 19. 08:59
 20/32 A kérdező kommentje:

Igen ez igaz.

De nekem 16 évesen kellet szembesülnöm az élettel, és nem pont az eljegyzés állt a középpontban, hanem hogy legyen melóm, és kajánk.

2009. nov. 19. 09:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!