Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy eljegyzést hivatalosítani?
Ácsi!Én nem azt mondtam hogy ez korhoz kötött!!!Csak a kedves kérdező 22éves és azt hittem hogy az eljegyzést lehet hitelesíteni!Én erre írtam h 22évesen nincs TELJESEN tisztában az eljegyzés fogalmával.Nem azt mondtam h fiatal és semmi értelme mert egy kis taknyos :)
Van azért sztem különbség.
Hát én 23 vagyok és én se voltam 100 % biztos benne,de itt olvasgattam,az oldal címében benne van,hogy amit máshol nem mertél...
Nekem valami olyasmi rémlett,hogy a templomban be kell jelenteni az eljegyzést,hát gondoltam,az anyakönyvezetőnél is...Addig nem is érdekelt a dolog,amíg nem lettem érintett!Most például még nem tudom és nem is érdekel,mit kell elintézni egy névadó ünnepséghez,majd ha odakerülök,elolvasom itt!!
Ez nem tolerancia hiány.
Tudod az emberek elvárják( gyakran jogosan) hogy egy felnőtt nő tisztábnan legyen dolgokkal.
Utolsó!A számból vetted ki a szót :)
Ezek amolyan női dolgok.
Igen ez igaz.
De nekem 16 évesen kellet szembesülnöm az élettel, és nem pont az eljegyzés állt a középpontban, hanem hogy legyen melóm, és kajánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!