Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarom jegyezni a barátnőmet, hogyan kell?
Nálunk a férjemmel anno úgy volt, hogy elmentünk ajándék gyanánt gyűrűt venni, egymásnak. Én is kiválasztottam ami nekem tetszett, és a férjem is olyat választott ami neki.
Aztán otthon letérdelt, elmondta amit szeretett volna, utána megkérte a kezemet. Akkor húzta fel a gyűrűt az ujjamra, amit én választottam. És én is felhúztam neki az övét.
Az eljegyzési buli megint más. Ott a család is jelen van. Mi ilyet nem tartottunk.
Megint nem lettél okosabb :D
Anyukámnak csak karikagyűrűje van. Azt hordták esküvő előtt a bal, majd utána a jobb kézen.
Manapság az eljegyzési gyűrű a divat, én is annak örülnék, ha kapnék egy köves- nem muszáj ám rögtön gyémántra gondolni!- gyűrűt, ez meglepi lenne, és utána, ha kitűztük az esküvő időpontját, választanánk együtt karikagyűrűket. Na most, hogy melyiknek mik a nevei, azon én sem tudok kiigazodni, de elvileg a karika a jegygyűrű a köves meg az eljegyzési.
Szerintem a mai fiatal nők mind örülnek a köves gyűrűnek, mert szép, és tökmindegy honnan jött a szokás- egyébként régen is volt köves gyűrű, csak kísérő gyűrűként és nem konkrétan a lánykérésnél adták oda, de ez is tájegységenként változó volt, szóval hagyjuk már! Kinek, mi tetszik.
Köszönöm mindannyiótok válaszát, összejött a dolog!
Sziasztok!
Gratulálok...
:):):):):):):):)
Elmeséled hogy történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!